Perioada de pandemie a fost una destul de grea, cu atat mai grea pentru cei care iubesc sportul si care s-au vazut dintr-odata nevoiti sa mute antrenamentele acasa. Multi au reusit, dar exista si o mare parte care a abandonat. Cum lucrurile s-au mai asezat cat de cat, nu ar fi deloc rau sa revina. Poate crezi ca in aceasta perioada nu este tocmai o idee buna sa deschizi o sala de sport, insa lucrurile stau putin diferit. Dupa o buna vreme in care au stat doar in case, iar antrenamentele erau conditionate de cativa metri patrati, cei mai multi aleg salile de fitness, pentru ca au loc “sa respire” si nu numai. Au parte de echipamentul necesar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iata 3 lucruri de care sa tii cont daca vrei sa iti deschizi o sala de fitness!

  1. Echipamentele trebuie sa fie unele calitative. Este poate cel mai important aspect la care sunt atenti oamenii si cel in functie de care isi aleg sala la care sa lucreze. De la accesoriile mici, cum sunt benzile elastice sau ganterele, la mingi medicinale si pana la aparatele multifunctionale, toate trebuie sa fie in perfecta stare de a fi utilizate, fara a pune in pericol starea de sanatate a oamenilor. Daca vrei sa te asiguri ca nu se va intampla niciun accident si ca sala ta are cel mai calitativ echipament, ia in calcul produsele celor de la efitsolution.ro - solutia perfecta pentru cei care iti calca pragul. De asemenea, daca ai nevoie de consultanta, echipa iti sta la dispozitie in realizarea si implementarea proiectului pentru sala ta.
  2. Igiena - este un alt aspect la fel de important si fara de care nu poate exista o sala de fitness. Datorita numarului mare de persoane care se pot antrena in acelasi timp, spatiul poate deveni un loc in care se pot dezvolta bacterii. Asigura-te ca ai pe cineva care igienizeaza periodic si curata toate incintele, inclusiv vestiarele si aparatele. De asemenea, recomanda celor care folosesc aparatele sa dezinfecteze inainte si dupa antrenament. Sanatatea este cea mai importanta!
  3. Tine cont de nevoile personale ale oamenilor - asigura toalete, dusuri si produse de igiena, care sa sporeasca gradul de confort si sa ii faca pe cei care iti calca pragul sa revina. Nimic nu este mai important decat satisfactia oamenilor care platesc pentru serviciile tale.

Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile la care trebuie sa fii atent atunci cand iti deschizi propria sala de fitness. Important este sa fii cont de ele, sa le pui in practica si sa inspiri oamenii in a face miscare. Miscarea inseamna sanatate!

Sursa foto: Unsplash.com

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.