Uneori vine o vreme când simţi nevoia să-ţi arăţi afecţiunea şi să primeşti, la rândul tău, acelaşi tratament, iar cum partenerul potrivit nu se găseşte atât uşor în ziua de azi, vrei să adopţi un animal cu care să împarţi momentele din viaţa ta, cum ar fi o pisică. Probabil te vei întreba „ Cum să am grijă de un animăluţ, când eu abia pot avea grijă de mine?”, dar nu îţi face griji! Acest articol este menit să-ţi sară în ajutor, oferindu-ţi cele 3 lucruri de bază pe care trebuie să le faci pentru a te putea declara un „stăpân bun” şi pentru care pisica ta te va iubi necondiţionat. Aşadar, urmăreşte-l în continuare pentru a afla despre ce e este vorba!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată cum să ai grijă de animalul tău de companie în mod corespunzător

1.     Oferă-i mâncare bună

La fel precum în cazul oamenilor şi animalele resimt aceeaşi bucurie când eşti atent la alimentaţia lor şi le oferi hrană de calitate, aşadar, ţine cont de faptul că acesta este primul pas către a fi un bun stăpân şi a avea o pisică energică şi fericită. Dacă şi tu doreşti să-i asiguri pisicii tale un cămin fericit şi eşti în căutarea unei mâncări de calitate pentru ea, poţi încerca hrana uscată de pisici a celor de la Petmaster.ro care satisface chiar şi cele mai pretenţioase gusturi şi îl va face pe blănosul tău să se lingă pe mustăţi!

2.     Plimb-o

A doua modalitate prin care îi poţi oferi o viaţă fericită pisicii tale este să o scoţi periodic din casă. Chiar dacă toate lumea ştie că pisicile îşi fac întotdeauna nevoile la litieră şi ar putea petrece zile în şir fără să vadă lumina soarelui, este mult mai indicat să-i oferi pisicii tale şansa de a explora şi lumea de afară. Acest lucru o va ajuta să-şi descarce energia, să testeze noi mirosuri, culori şi texturi şi, de ce nu, să socializeze cu alte pisici. Aşadar, nu uita ca uneori să-i oferi prilejul de a trăi aceste experienţe, mai ales dacă locuieşti la bloc şi nu are o curte unde să facă toate aceste lucruri.

3.     Cumpără-i jucării

Un alt pas prin care poţi creşte cum se cuvine o pisică este să-i iei tot felul de jucării, cum ar fi acelea care o ajută să-şi ascută ghearele sau orice menit să o ajute să-şi folosească energia pe care aproape toate pisicile o ai şi trebuie să o consume, pentru a nu deveni irascibile. Vei putea vedea, astfel, cum lucrurile de pe masă nu vor mai fi împrăştiate de către aceasta, deoarece va fi mult prea ocupată pentru a se distra cu jucăriile pe care i le-ai luat.

      Aşadar, acum că ai văzut cât de uşor poate fi să ai un animal de companie, mai ales o pisică, ce mai aştepţi? Ia legătura cu un centru de adopţie, salvează un animal şi oferă-i o viaţă frumoasă! În felul acesta vei vedea cum şi viaţa ta se va îmbunătăţi considerabil şi veţi deveni inseparabili!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.