Specialiştii de la Host Age îi invită pe webmasterii care nu sunt mulţumiţi de soluţiile standard de găzduire partajată să ia în calcul soluţia de găzduire în regim VPS (Virtual Private Server). Traficul online a crescut substanţial în anul precedent, din cauza pandemiei, iar acest lucru s-a resimţit, mai ales în cazurile celor care beneficiau de pachete modeste de găzduire web.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Găzduirea în regim VPS este o variantă de mijloc, între găzduirea partajată standard şi serverul dedicat, atât în ceea ce priveşte performanţele, cât şi cu privire la costuri. Erupţia digitalizării le-a creat multor administratori de site-uri bătăi de cap. Soluţia furnizată de specialişti, în majoritate cazurilor, a fost migrarea către un server virtual dedicat - VPS.

Un server fizic este împărţit cu ajutorul software în mai multe servere virtuale. Spre deosebire de pachetele standarde de găzduire, VPS presupune şi anumite garanţii în ceea ce priveşte resursele alocate. Traficul este nelimitat, la fel ca şi numărul de site-uri care pot fi găzduite.

Serverele VPS au resurse de sistem garantate 24/7, astfel încât nici un client nu va suferi din cauza spike-urilor vecinului de server.

Webmasterii interesaţi de găzduire web rapidă (SSD) în România, cu trafic nelimitat, acces root, spaţiu backup, up-time minim de 99.98%, cPanel (opţional) şi alte astfel de avantaje sunt invitaţi să răsfoiască oferta de servere VPS la reducere pe Host-Age.ro.

Se oferă o reducere de 50% din prima factură pentru orice VPS nou comandat pentru 1, 3 sau 6 luni, iar clienţii care nu sunt satisfăcuţi pot solicita banii înapoi în primele 30 de zile, aşa că nu aveţi nimic de pierdut.

Host-Age.ro este a doua cea mai veche companie românească orientată spre servicii de găzduire web şi înregistrare de domenii. Are 19 ani de experienţă şi este partener ROTLD din anul 2002. A înregistrat peste 22.000 de domenii şi găzduieşte, în prezent, mai mult de 20.000 de site-uri pe servere de ultimă generaţie, dotate cu procesoare de la Intel Xeon E5-2680 v2 @ 2.80GHz în sus.

În plus, Host-Age.ro le oferă clienţilor posibilitatea de a înregistra domenii româneşti şi internaţionale la preţuri competitive. Utilizatorii pot alege între cele 12 tipuri de certificate securizate SSL/TLS, al căror preţ începe de la 50 lei/an.

Audi, Avon, BCR, BRD, Canon, Cec Bank, Enel, Fan Courier, LG, HTC, Michelin, Omniasig, Mobexpert, Panasonic, Tchibo şi Tuborg sunt câţiva dintre clienţii mulţumiţi care se regăsesc în portofoliul Host-Age.ro, companie care excelează şi la capitolul relaţii cu clienţii, răspunzând la tichete în cel mult 10 minute, de la 8 dimineaţa la 1 noaptea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.