Unibet este unul dintre cele mai importante site-uri de jocuri de noroc la care au acces românii. Platforma este deţinută şi operată de grupul Kindred, singurul care deţine licenţă ONJN pentru patru segmente: pariuri sportive, jocuri de cazino, poker şi bingo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Am intrat în fiecare secţiune pentru a vedea care este oferta pentru pasionaţi, iar mai jos vă prezentăm ce am observat.

Secţiunea de pariuri sportive este împărţită în două: pariuri premeci şi live. Oferta de pariuri poate fi accesată prin intermediul meniului vertical din partea stângă a ecranului. În partea superioară a acestui meniu sunt cele mai populare competiţii din momentul respectiv, iar mai jos sunt disciplinele sportive.

Fotbalul are „partea leului” din oferta de betting. Pe lângă competiţiile internaţionale intercluburi şi interţări, sunt oferite competiţii din 48 de ţări, printre care Uganda, Tanzania, Taipeiul chinezesc, Kenya, Guatemala, El Salvador sau Buthan. Un meci din Buthan avea 13 opţiuni de pariere, pe când pentru Spania vs Germania, o partidă de la CM 2022, erau disponibile 726 de selecţii!

Cine pariază pe alte sporturi are acces la 32 de discipline. Nu lipsesc tenisul, handbalul, baschetul, Formula 1, completate de sporturi precum bandy, darts, floorball, netball, padel, surfing, trotting, şah. Tot mai urmărite de pariori sunt sporturile electronice. Unibet oferă evenimente din Call of Duty, Dota 2, League of Legends: Wild Rift, Rainbow 6 şi Starcraft 2.

Multe evenimente sportive sunt transmise video live, programul transmisiunilor putând fi văzut în avans în secţiunea „Streaming”. Tot în secţiunea „Pariuri” sunt incluse şi sporturile virtuale (fotbal, baschet, tenis, curse de cai, curse de câini).

Jocuri de cazino : peste 1000 de jocuri în total

La rândul ei, secţiunea dedicată jocurilor de cazino este împărţită în „Cazino” şi „Live cazino”. În „Cazino”, majoritare sunt sloturile (peste 800). Există rubrici speciale pentru jocurile cu jackpot (124), Megaways (28) şi exclusive (8). Tot în această secţiune sunt şi jocurile de masă electronice, 13 la număr în momentul scrierii acestor rânduri (ruletă, blackjack, First Person Football Studio, craps, First Person Dragon Tiger).

Cazinoul Live, în care jocurile sunt făcute de crupieri ca aceia din cazinourile terestre, are 14 jocuri de ruletă, 46 de jocuri de blackjack şi 23 de baccarat. Jucătorul poate seta să îi fie afişate mesele în funcţie de miza minimă (de exemplu, la blackjack există opţiunile 5 – 50 RON, 75 – 250 RON şi 500 RON +).

Poker: turnee în fiecare zi

Platforma Unibet Poker iese în evidenţă prin grafica inedită şi prin faptul că este diferită de orice altă cameră de poker, fiind gândită mai mult pentru jucătorii care caută să se distreze, nu neapărat pentru profesionişti. Clientul cazinoului are posibilitatea să descarce softul de poker sau să joace direct din browser.

Cea mai importantă rubrică este cea rezervată turneelor. În cadrul Unibet Open sunt jocuri la intervale de câteva minute, cu intrări de la câţiva cenţi la zeci de euro. Alte tipuri de turnee sunt Freezeout, Multi-buy, Freeroll, Sateliţi, turneul recompensă, turnee Pot Limit Omaha sau turneul garantat, în care valoarea premiilor este asigurată indiferent de numărul participanţilor.

Bingo: preţul biletului pleacă de la 0,20 RON

Kindred a fost primul operator de jocuri de noroc care a obţinut licenţă ONJN pentru jocul de bingo. Secţiunea dedicată este împărţită în camere de bingo (10) şi mini-jocuri (26). În camerele de bingo, preţul minim al biletului porneşte de la 0,20 RON (Grand Prix) şi ajunge la 8 RON (The Football Stadium).

Printre cele mai populare minijocuri sunt Temple Tumble Megaways, Forgotten Family, Bingo Kid sau Rainbow Rush. Periodic, operatorul are oferte promoţionale dedicate celor care se distrează în secţiunea bingo, inclusiv turnee precum „Turneul rotirilor gratuite”. Jucătorul care acumulează cele mai multe puncte primeşte 1.000 de runde din partea casei pentru una dintre camerele selectate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.