Transportul reprezintă activitatea organizată şi depusă în scopul învingerii distanţelor. Prin această activitate se asigură atât deplasarea bunurilor cât şi a oamenilor, în vederea satisfacerii nevoilor fiecăruia. Transportul este un mijloc de realizare a unor scopuri practice, deplasarea unor bunuri sau a oamenilor depinzând exclusiv de obiectivul urmărit, de efectele economico-sociale ce urmează să se obţină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă în vremurile străvechi, omul se deplasa dintr-un loc altul în căutare de hrană şi protecţie împotriva vicisitudinilor naturii, viaţa modernă de astăzi furnizează extrem de multe motivaţii privind deplasarea. Transportul este strâns legat de societatea omenească; a apărut o dată cu aceasta şi s-a dezvoltat din punct de vedere calitativ, cantitativ şi structural concomitent cu dezvoltarea producţiei, ştiinţei şi tehnicii, facilitând la rândul său, într-un mod direct, dezvoltarea producţiei şi a schimbului, antrenând şi condiţionând creşterea economică pe plan mondial.

Conform Institutului Naţional de Statistică, în anul 2018 numărul de pasageri ce au apelat la transporturile rutiere interurbane şi internaţionale a depăşit 1 miliard, dar tendinţa este una descendentă. S-au utilizat peste 300.000 de autobuze şi microbuze.

În cazul transporturilor rutiere internaţionale de persoane, în România anului 2018 s-a înregistrat o tendinţă crescătoare (aproximativ 90% faţă de anul 2017, pentru majoritatea indicatorilor). În prezent pe piaţa transporturilor interurbane de persoane operează aproape 2000 de firme, dintre care peste 500 realizează şi transporturi în afara graniţelor ţării, nu doar la nivel naţional.

Una dintre aceste firme de transport este AlexEuroTour, ce efectueaza transport door-to-door, adică de la adresă la adresă, în peste 10 ţări printre care Germania, Anglia, Franţa, Italia, Danemarca, Olanda, Cehia, Austria.

Flota operată de către firma AlexEuroTour este reprezentată de microbuze şi autocare de înaltă calitate, ce oferă WiFi gratuit şi condiţii deosebite de transport pentru persoane.

Poţi apela cu încredere la serviciile de transport persoane Germania la adresa cu AlexEuroTour, atunci cănd doreşti să te deplasezi fie într-un city-break sau în interes de serviciu. Această companie de transport, ofera clienţilor săi o mulţime de beneficii şi oferte speciale în fiecare săptămână.

Zilnic pornesc curse din România către cele mai populare ţări din Europa. Germania este una din destinaţiile preferate de majoritatea clienţilor AlexEuroTour. Este locul unde foarte mulţi români aleg să meargă fie pentru a începe o nouă viaţă sau pentru a câştiga destui bani cât să poată întreţine familia rămasă acasă.

Pentru ca sunt foarte mulţi clienţi dornici să plece în străinătate, AlexEuroTour pune la dispoziţie bilete de autocar România-Germania la preţuri rezonabile, sau sub nivelul pieţei concurente. Sunt foarte multe curse de autocar în fiecare săptămână spre Germania, Anglia, Italia, Franţa, Belgia sau Danemarca pentru care AlexEuroTour oferă bilete şi oferte speciale. Plecările se fac din peste 30 de oraşe. Dacă în cazul majorităţii firmelor de transport internaţional de persoane destinaţia este prestabilită pentru toţi pasagerii, aici la AlexEuroTour fiecare este lăsat la adresa dorită.

Indiferent dacă este vorba despre o vacanţă sau despre deplasarea în interes de serviciu pe una dintre rutele internaţionale oferite de AlexEuroTour, siguranţa este foarte importantă pe parcursul călătoriei, până la destinaţie, deoarece sunt oferite servicii de transport de la o adresă la alta. Siguranţa este asigurată de şoferi cu experienţă şi cu atestate speciale, de masinile noi şi moderne ce se află în cea mai bună stare de funcţionare. Fiecare maşină din flota AlexEuroTour are reviziile făcute la zi şi nu prezintă probleme tehnice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.