Bucură-te de toamnă şi transformă acest anotimp minunat în sursa ta de inspiraţie pentru ACASĂ. Sărbătoreşte-i culorile şi simte-i vibraţiile de confort cu propunerile SENSODAYS. Pentru că la SEN-SODAYS celebrăm orice pretext de a ne simţi bine ACASĂ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ştim că toamna vine cu dorinţa de a petrece mai mult timp acasă, alături de cei dragi, într-un cadru intim şi reconfortant. E un moment perfect de a întâmpina schimbarea sezonului cu cateva achiziţii pentru casă.
Aşadar, printre nuanţe de portocaliu, magenta, maro şi piersică, coral pal şi cărbune, gălbenele şi trandafir prăfuit, gândeşte-te cum să înnobilezi masa cu o selecţie în ton de pahare de cristal Zwiesel. Garantăm savoarea extraordinară a vinului roşu, companion perfect al reţetelor tomnatice.

Jocul de culori precum teracota, galbenul auriu şi siena poate crea o senzaţie complet revigorantă. Pentru a adăuga note de eleganţă şi personalitate locuinţei tale, alege tonuri profunde, vibrante şi sofisticate pentru canapele premium şi descoperă ce ţi-am pregătit.

Optează pentru combinaţii de modele, texturi şi culori diferite pentru elementele de decor precum perne şi covoare, măsuţe fantezie, seturi de masă şi iată doar câteva dintre modalităţile prin care puteţi modifica ambientul casei pentru a primi vibraţiile toamnei.

Aşadar cu toamna afară şi în suflet, îţi dorim să obţii combinaţii de căldură şi confort, deoarece despre asta este vorba în acest sezon! Şi nu uita că pe cât de stimulantă la nivel vizual şi olfactiv este toamna, pe-atât de tactilă este invitaţia pe care ţi-o lansăm şi-anume de a ne vizita în showroom-ul SENSODAYS ca să alegi pe simţite tot ce te inspiră pentru ACASĂ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.