Problemele frecvente ale tenului gras sunt porii dilataţi, roşeaţa, textura pielii şi, cel mai important, secreţia activă de sebum. Dar toate aceste imperfecţiuni pot fi uşor mascate datorită unui fond de ten potrivit pentru pielea grasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În articolul de astăzi, am selectat cele mai bune fonduri de ten pentru tenul gras care vor masca imperfecţiunile şi vor oferi un efect matifiant.

1. NYX Total Control Pro Drop Foundation

Maeştrii mărcii NYX Professional Makeup au ţinut cont de toate caracteristicile tenului gras şi au creat o bază tonală minunată Total Control Pro Drop Foundation. Textura sa uşoară, catifelată, aderă bine la suprafaţa pielii, se distribuie uşor şi nu lasă dungi. O pipetă convenabilă vă permite să determinaţi independent care va fi densitatea tonului creat: de la uşor şi translucid la dens şi uniform mat.

2. Missha Perfect Cover

Un fond de ten care oferă o acoperire perfect uniformă, precum şi o protecţie eficientă a pielii împotriva radiaţiilor UVA şi UVB. Missha Perfect Cover BB Cream SPF42/PA++ are o formulă uşoară. Remediul va ajuta nu doar la ascunderea petelor de vârstă şi a altor imperfecţiuni cosmetice, ci şi la iluminarea zonelor inestetice ale pielii, la uniformizarea nuanţei acesteia. Extractele din plante şi ingredientele hrănitoare incluse în produs oferă o îngrijire delicată epidermei.

3. Estee lauder double wear

Fondul de ten Estee lauder double wear creează un machiaj impecabil pe tot parcursul zilei.  Produsul nu îşi schimbă culoarea, nu pătează şi nu lasă urme pe haine. Creează o senzaţie de uşurinţă şi confort https://makeup.ro/product/24105/.

4. Revlon colorstay for oily skin

Fondul de ten din SUA  Revlon colorstay for oily skin este potrivit în special pentru tenul mixt şi gras. Acoperă faţa cu un voal uşor şi subţire, ascunzând micile imperfecţiuni (porii dilataţi, roşeaţa, erupţiile cutanate). Derma este îmbogăţită cu extracte de nalbă, crin, orhidee. Substanţele naturale dau elasticitate, hidratează şi saturează pielea cu vitamine https://makeup.ro/product/27011/.

5. Lumene Matte Oil-control Foundation

Produsul reduce producţia de sebum şi maschează strălucirea uleioasă. Aderă bine la piele şi se întinde uniform. Formula Matte Oil-Control Foundation conţine extract de dulce de luncă şi apă din gheţarii arctici. Hidratează perfect derma şi reglează producţia de sebum.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.