Livingul este spaţiul din locuinţă unde te poţi relaxa, îţi poţi petrece timpul cu prietenii tăi, sau poţi lua cina. Ca acesta să fie un spaţiu bun de relaxare, trebuie să îl utilizezi corespunzător. Prezenţa sau absenţa unor elemente pot modifica activităţile care se pot desfăşura în livingul tău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată 4 elemente esenţiale pentru un living

●       O canapea

Canapeaua este unul dintre cele mai importante elemente din living. Ea poate fi considerată locul unde stai să te relaxezi după o zi de muncă.

Alege o canapea care să fie comodă. Aceasta trebuie să fie cea mai mare calitate a unei canapele. În plus, este foarte util să achiziţionezi o canapea extensibilă, pentru a avea un loc în plus de dormit în cazul în care ai musafiri şi nu ai o cameră de oaspeţi în locuinţă. Alege un material rezistent pentru canapea, ca să nu trebuiască să o înlocuieşti pre curând.

●       Televizor

Un televizor poate fi atracţia principală a unui living. Dacă îţi place să chemi prietenii la tine pentru a viziona un meci sau pentru a viziona un film, ai nevoie de un televizor în living. De exemplu, poţi alege un televizor de pe altex.ro, în funcţie de preferinţele tale. Alege un televizor destul de mare, pentru a te bucura de o experienţă cinematică atunci când vizionezi un film acasă. Alege şi un loc potrivit pentru a-l plasa în living. Poţi să îl aşezi pe o măsuţă sau pe perete, vis a vis de canapea.

●       Măsuţă de cafea

O măsuţă mică de cafea în faţa canapelei este foarte utilă atunci când ai musafiri. Ea poate fi utilizată pentru a servi băuturi sau gustări. De asemenea, dacă îţi place să organizezi jocuri de societate, ai nevoie de o măsuţă pentru a avea un loc unde să le desfăşori.

Poţi alege o măsuţă de cafea mai mare sau mai mică, în funcţie de mărimea canapelei. Sunt foarte căutate măsuţele care au şi un spaţiu de depozitare în partea de jos, deoarece poţi să aşezi în el diverse lucruri pentru a le avea la îndemână.

●       Masă de dining

O masă de dining poate constitui elementul central al unui living. Cele mai căutate sunt mesele de dining extensibile, deoarece ele nu ocupă mult spaţiu. De asemenea, avantajul este că poţi primi mai mulţi musafiri la masă, fără să ai un spaţiu mereu ocupat pentru astfel de situaţii. Optează pentru scaune confortabile, dar din materiale rezistente. Ele vor avea durată de viaţă mai mare şi vor fi uşor de întreţinut.

Poţi opta chiar să iei cina mereu la masa de dining din living, pentru a-ţi încheia ziua într-un cadru relaxant.

Aşadar, încearcă să ai în livingul tău elemente care să îl transforme într-un spaţiu relaxant. O canapea confortabilă, un televizor şi o măsuţă de cafea pot crea cadrul perfect pentru o întâlnire cu prietenii tăi, în care să vă bucuraţi de timpul liber. O masă de dining este excelentă atunci când ai musafiri la masă, sau când inviţi rudele de sărbători la tine acasă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.