Atunci când îţi cumperi un telefon nou, mai ales dacă alegi un Iphone, este important să ştii toate trucurile pentru a te bucura la maximum de el, de la cum să-ţi faci un cont de iCloud, până la ce accesorii să îţi cumperi. Sunt multe lucruri de avut în vedere, dar pentru început trebuie să ţii cont de patru aspecte. Citeşte în continuare acest articol şi află ce trebuie să faci şi tu!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Top 4 lucruri de ştiut dacă tocmai ai achiziţionat un iPhone

  1. Creează un cont de Icloud

Cel mai important aspect atunci când îţi cumperi un iPhone este să îţi creezi un cont de iCloud. Aici vei avea stocate toate datele, pozele şi aplicaţiile pe care le descarci. Fără acesta nu vei putea intra în telefon, deci trebuie să fii atent ce date de logare vei folosi. Este recomandat să îţi notezi adresa de iCloud pe care o vrei crea, dar şi parola, în caz de orice. Niciodată nu ştii când vei avea nevoie de ele.

  1. Activează Find my iPhone

Find my iPhone este una dintre cele mai folositoare opţiuni pe care cei de la Apple au introdus-o. Mai exact, găsirea telefonului cu ajutorul GPS-ului încorporat în acesta. Adesea, există momente când poate că suntem neatenţi şi ne uităm telefonul în magazin, restaurant etc. De aceea, dacă vrei să fii sigur că îl vei găsi oriunde, cel mai simplu este să îţi activezi opţiunea de Find my iPhone. În acest fel, te vei asigura că îţi vei găsi mereu telefonul şi că nu îţi vei face prea multe griji. Acum că ţi-ai luat telefon, cu siguranţă nu vrei să îl pierzi!

  1. Foloseşte Apple Pay

Dacă te-ai săturat să îţi iei în fiecare zi cardul cu tine, acum este mult mai simplu. Cu noul tău iPhone, te poţi bucura de Apple Pay. Este extrem de uşor întregul proces de configurare, îţi vei pune datele cardului tău în telefon, iar de fiecare dată când vrei să plăteşti, deschizi din două click-uri smartphone-ul şi ai rezolvat.

  1. Alege accesoriile potrivite

Atunci când îţi achiziţionezi un nou telefon este important să alegi accesoriile potrivite prin care să îl poţi proteja. Pentru început poţi opta pentru o husă calitativă. Dacă ţi-ai luat ultimul model de iPhone, cei de la Brandgsm.ro au numeroase modele de accesorii şi îţi poţi achiziţiona şi tu o husă  de Iphone 14 Pro calitativă. Iar dacă ai un model din anii precedenţi, există şi pentru acestea multe variante. 

După ce ţi-ai achiziţionat husa, trebuie să-ţi pui o folie care să protejeze sticla telefonului. În acest fel vei putea avea grijă 100% de noul tău smartphone.

În concluzie, dacă vrei să ai grijă de telefonul tău, dar şi să te foloseşti de cele mai bune opţiuni pe care acesta le are, ţine cont de cele menţionate mai sus. Cu siguranţă aceste sfaturi îţi vor fi de mare ajutor! Aşa că nu mai sta pe gânduri, comandă o husă, activează-ţi contul de Icloud şi bucură-te de telefon!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.