Începând cu data de 01 Ianuarie 2021, piaţa energiei electrice se liberalizează complet, aşa cum este şi normal dacă ţinem cont de faptul că este obligatoriu prin legislaţia europeană, acesta fiind ultimul termen pentru finalizarea procesului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ce înseamnă acest aspect pentru consumatorii casnici?

Înseamnă că furnizarea serviciilor de energie electrică se realizează în regim concurenţial şi că nu se vor mai aplica tarife reglementate. Practic, fiecare client casnic trebuie să-şi exercite dreptul de a alege un furnizor de servicii de utilităţi până la 31.03.2021 conform celor comunicate de ANRE, în funcţie de nevoile specifice de consum şi de ofertele concurenţiale gândite de furnizori. Motiv pentru care Tinmar Energy, companie 100% românească, furnizor de energie electrică şi gaze naturale, cu acoperire naţională, dar şi producător de energie verde, pune la dispoziţia clienţilor oferte special gândite pentru ei, cu beneficii incluse fără nici un cost suplimentar, la cele mai competitive preţuri existente în piaţa de electricitate.

În cele din urmă rezultă două opţiuni, piaţa de serviciu universal şi piaţa concurenţială.

“Unul din obiectivele companiei Tinmar Energy este informarea corectă a clienţilor, mizând pe faptul că o comunicare transparentă ajută clienţii să facă alegeri corecte pe termen lung, am decis să păstram cel mai mic preţ din piaţă în regim de Serviciu Universal, tocmai pentru că mulţi clienţi nu vor reuşi să realizeze transferul într-un timp atât de scurt şi nu dorim să profităm de lipsa lor de informare.“

Tinmar Energy oferă astfel cel mai mic preţ de Serviciu Universal la o valoare corectă şi egală cu tariful concurenţial.

De la 1 Ianuarie 2021, odata cu liberalizarea completă a pieţei, consumatorii casnici care până acum au plătit preţuri reglementate ar trebui să încheie noi contracte pe piaţa concurenţială, altfel vor plăti mai mult cu până la 46% dacă rămân în pasivitate – şi sunt preluaţi ulterior în regim de serviciu universal.

Foarte important de reţinut, că pe parcursul schimbării furnizorului NU se întrerupe furnizarea serviciilor, NU se modifică nimic la instalaţia de utilizare şi NU se percep costuri, este Gratuit.

Consumatorii casnici pot încheia noi contracte până la 31 martie 2021. Schimbarea poate fi făcută şi mai târziu, dar se va aplica de la data semnării contractului.

Schimbarea furnizorului de energie este un proces simplu şi Gratuit. La Tinmar Energy contractarea se realizează extrem de uşor în regim on-line. În principiu nu ar trebui să ne ia mult timp, dacă ştim ce avem de făcut. Pentru a le oferi clienţilor noştri o înţelegere cât mai clară asupra acestui subiect am realizat pentru ei un video, cu informaţii relevante pe care îi sfătuim să-l acceseze. https://www.tinmar.ro/video/schimbarea-furnizorului-de-energie/

Clienţii care deja au schimbat furnizorii actuali şi au ales să nu rămână captivi acestora, beneficiază de toate aceste avantaje încă din 2017, de când compania Tinmar Energy a lansat pachetele destinate consumatorilor casnici. Întreg procesul schimbării dar şi gestionarea contractuală se bucură de o digitalizare din partea furnizorului de servicii de utilităţi.

Recent Tinmar Energy a anunţat şi parteneriatul cu Selfpay, prin care pune la dispoziţia clienţilor de pe întreg teritoriul României a peste 200 de puncte de contact virtual, cu scopul de a facilita experienţa cu brandul.

“Tinmar Energy este un business cu valori clar definite; este o companie în TOP 5 branduri româneşti, cu o cifră de afaceri de peste 450 de milioane de Eur. Cu o experienţă de peste 20 de ani în industria energetică, prin cele 3 divizii de business: Oil, Gas şi Energy.

Obiectivul principal pe care îl avem este să fim alături de clienţii noştri actuali, cât şi de cei potenţiali, cu pachete speciale, ce includ o mulţime de extra beneficii incluse, concepute pentru confortul şi siguranţa consumatorului.” – spune Carla Parnică, Marketing & Corporate Communication Manager.

Mai multe detalii poti fi descoperite pe website-ul companiei, cât şi pe reţelele sociale. www.tinmar.ro secţiunea Energie pentru casa ta. Facebook Tinmar Energy - Instagram Tinmar Energy.

Tinmar Energy este singura companie cu capital privat românesc din sectorul energiei electrice care s-a extins într-un ritm accelerat în ultimii 20 ani, având în portofoliu companii de referinţă cărora le furnizează energie electrică şi gaze naturale.

Această experienţă, precum şi faptul că Tinmar Energy este alegerea companiilor prezente pe piaţa din România, garantează consumatorilor casnici expertiza, transparenţa şi eficienţa necesare unui furnizor modern de servicii de utilităţi.

Tinmar Energy este şi producător de energie regenerabilă prin investiţii susţinute în parcurile fotovoltaice. În prezent compania deţine 8 parcuri fotovoltaice, cu o capacitate de producţie de 60 MWp în cele mai însorite zone ale României. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.