Odată cu liberalizarea pieţei de gaze natutale, începând cu 1 iulie, Tinmar Energy îşi păstrează preţurile competitive din piaţă, cât şi suita de beneficii speciale ce se regăsesc în pachetele gândite pentru clienţii săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liberalizarea pieţei de gaze naturale oferă şansa consumatorilor casnici să opteze pentru cele mai bune pachete de servicii în funcţie de tipul de consum şi necesităţile locuinţei. În cazul în care un consumator alege Tinmar Energy ca furnizor de gaze naturale pentru locuinţa sa, compania de energie electrică şi gaze naturale se asigură că schimbarea furnizorului se realizează rapid şi simplu, fără costuri suplimentare, fără schimbarea instalaţiei de alimentare şi fără întreruperi. Procedura de contractare este una transparentă şi se poate realiza inclusiv online- in 3 pasi simpli, astfel că serviciul este disponibil tuturor consumatorilor casnici, indiferent de zona geografică de distribuţie.

„Printre beneficiile pachetelor de gaze naturale Tinmar Energy se numără asigurarea relaţiei cu operatorul de distribuţie şi transport, consultanţă de specialitate, acces la aplicaţia mobilă myTIN, unde consumatorii pot fi la zi cu legislaţia în vigoare şi cele mai noi oferte, pe lângă plata şi trimiterea indexului online, intervenţii de urgenţă în caz de avarii la instalaţia de gaze naturale, discounturi la orice lucrare de reparaţie în locuinţă la partenerii Tinmar Energy, cât şi preţuri preferenţiale pentru verificarea centralei termice şi acordarea vizei ISCIR.

Obiectivul principal pe care îl avem este să fim alături de clienţii noştri actuali, cât şi de cei potenţiali, cu pachete speciale, ce includ o mulţime de extra beneficii incluse, concepute pentru confortul şi siguranţa consumatorului.” – spune Carla Parnică, Marketing & Corporate Communication Manager.

Mai multe detalii poti fi descoperite pe website-ul companiei, cât şi pe reţelele sociale. www.tinmar.ro sectiunea Energie pentru casa ta. Facebook Tinmar Energy

Instagram Tinmar Energy

Tinmar Energy este singura companie cu capital privat românesc din sectorul energiei electrice care s-a extins într-un ritm accelerat şi pe timp de criză, având în portofoliu companii de referinţă, dar şi clienţi rezidenţiali.

De mai bine de trei ani, compania furnizează energie electrică şi gaze naturale, alături de alte servicii integrate – şi pe segmentul de piaţă destinat consumatorilor rezidenţiali. Cu o experienţă de peste 19 ani în energie, Tinmar Energy este şi producător de energie regenerabilă prin investiţii susţinute în parcurile fotovoltaice. În prezent compania deţine 6+ parcuri fotovoltaice, cu o capacitate de producţie de 60 MWp în cele mai însorite zone ale României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.