In cazul in care ai avantajul de a te bucura de o gradina cu un spatiu indeajuns pentru a fi amenajat, atunci poti crea diferite tipuri de spatii, pentru relaxare, bai de soare, servit masa sau pur si simplu admirat natura. Amenajarea spatiului din afara casei va urma, in cele mai multe cazuri, acelasi stil precum cel abordat in interior si va reflecta modul in care iti place sa te relaxezi si preferintele pentru anumite forme si texturi in alegerea mobilierului si a elementelor decorative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Cozzy gasesti tot ce ai nevoie pentru o amenajare a terasei si gradinii intr-un stil care te defineste. Alege elemente decorative care rezista la schimbarile de temperatura si vreme, un mobilier care sa fie confortabil si practic, punand accent pe crearea unu spatiu de relaxare si deconectare.

Stil minimalist

In cazul in care iti place o abordare simpla si practica a vietii, poti alege ca stil amenajare terasa cel minimalist. Acesta este definit prin piese de mobiliere in forme geometrice simple, cu elemente de sticla sau metal. Culorile sunt neutre, fara elemente decorative complicate. Accentul este pus pe mobilier esential si pe confort. Poti adauga un pic de culoare prin ghivece de flori sau aranjamente inedite de plante.

Stil boem

Daca esti o fire visatoare si romantica, atunci te va atrage cu siguranta stilul boem pentru amenajare terasa. Piese de mobilier din fier forjat, in culori deschise, cu perne in aceleasi nuante pastelate. Statuete, lampe care sa incarca de la soare, plante agatatoare si ghirlande de flori in aceleasi nuante blande, definesc acest stil deosebit. Daca ai suficient spatiu, poti investi intr-o fantana arteziana, de culoare alba, care va conferi un aer de poveste si mister. Intra pe Cozzy si descopera mobilier si decoratiuni dintre cele mai speciale, pentru amenajarea boema a terasei tale.

Stil mediteranean

Daca tanjesti dupa zilele de vacanta pe malul marii si vara este anotimpul in care te simti in largul tau, atunci alege un stil mediteranean de amenajare terasa. Acesta presupune mobiler din combinatii de lemn, piatra si lut, in culori cat mai deschise. Elemente de culoare marina, decoratiuni in nuante de turcoaz, albastru, verde. Flori specifice zone mediteraneana, printre care se numara leandru sau lavanda. Poti conferi confort printr-un hamac sau sezlonguri in care te poti relaxa prin bai de soare.

Stil rustic

In cazul in care adori excursiile la munte sau la tara, poti recrea din acea atmosfera prin amenajare terasa in stil rustic. Este foarte simplu si se aproprie foarte mult de stilul traditional. Se bazeaza pe aranjamente din flori autohtone, mobilier din lemn sau din rafie, in culori ale pamantului. Te poti folosi ca vaze de flori de vase din lut si ceramica, covorase lucrate manual, cu care sa acoperi spatiul terasei. In loc de perne de scaun poti opta pentru blanite artificiale, care sa completeze atmosfera relaxanta si primitoare in orice anotimp. Pe Cozzy gasesti o varietate diversa de elemente decorative pentru amenajare terasa in stil rustic.

In momentul in care te decizi sa amenajezi o terasa este bine sa tii cont de spatiul pe care il ai la dispozitie, pentru a nu incarca foarte mult zona. Ai nevoie de cateva piese de mobilier de baza, cum ar fi masa si scaunele, precum si alte spatii de depozitare care pot fi de tip suspendat, pentru a castiga din spatiu. Nu uita de ghirlandele cu flori, vase mai mari sau mai mici in care sa pui constant diferite plante si flori, in functie de sezon. Pe Cozzy ai tot ce iti trebuie, intr-un singur loc, pentru o amenajare terasa exact pe gustul tau, la preturi rezonabile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.