Noua aplicaţie invită utilizatorii să creeze şi să împărtăşească propriile imagini pentru a susţine campania globală de protejare a mediului

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sony Pictures Television Networks lansează astăzi o aplicaţie pentru mobil, gratuită, ce ajută utilizatorii să captureze şi să posteze imagini ale unei lumi mai bune. Aplicaţia susţine Imaginează-ţi asta/ Picture This, campania globală a companiei ce promovează eforturile de protejare a mediului.

Noua aplicaţie Picture This a fost dezvoltată de către REDspace, cunoscuţi pentru design-ul interactiv şi serviciile de dezvoltare premiate şi este disponibilă pentru smartphone-uri şi tablete iOS şi Android.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Surprinzând o grădină urbană, o persoană ce reciclează obiecte nedorite sau albia curată a unui râu, utilizatorii sunt încurajaţi să posteze imagini care arată frumuseţea peisajelor urbane şi rurale, ilustrând cum ar putea arăta o lume mai bună, dar şi eforturile – mai mici sau mai mari – pe care trebuie să le depunem pentru a ajunge acolo.

“Prin puterea poveştilor spuse de imagini, invităm pe toată lumea să captureze şi să arate şi celorlalţi imagini cu o lume mai bună, o comunitate mai sustenabilă şi un mediu mai curat.” a declarat Andy Kaplan, preşedinte al reţelelor globale Sony Pictures Television.

“Să ne folosim de cunoştinţele noastre pentru a crea nu doar experienţe interactive revoluţionare, dar şi schimbări pozitive la nivelul planetei? Ei bine, nu se poate mai provocator de atât pentru noi.” a spus Mike Johnston, preşedinte şi CEO REDspace. “În special când este vorba de a colabora cu o entitate incredibilă precum Sony Pictures Television, a cărei pasiune constantă de a inspira pe ceilalţi să lucreze împreună şi să lase în urmă un impact global este molipsitoare.”

Campania Imaginează-ţi asta/ Picture This a fost lansată pe 28 septembrie 2015 în 30 de limbi, într-un efort major de a supune atenţiei problemele de mediu la nivelul celor 178 de ţări din toată lumea în care compania are afaceri. Patruzeci şi cinci de reţele participă, utilizând resursele proprii – de la campanii on-air la social media şi evenimente ale comunităţii— pentru a aduce în prim plan problemele care afectează regiunile respective. Aflaţi mai multe vizitând: www.sptpicturethis.com.

Despre REDspace

REDspace împinge limitele digitale şi oferă clienţilor experienţe interactive, de neuitat, de douăzeci de ani. De la website-uri şi aplicaţii mobile premiate Emmy la sute de jocuri distractive, serviciile de design şi dezvoltare ale REDspace sunt clasate printre cele mai bune din lume. Echipa de 140 de oameni lucrează împreună pentru a ajuta brand-uri internaţionale de media şi divertisment să atingă rezultate de neegalat. Dintre partenerii companiei: Nickelodeon, MTV, , Fox, Cartoon Network şi Sony Pictures. www.redspace.com

Despre Sony Pictures Television

Sony Pictures Television (https://www.sonypicturestelevision.com), companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme apreciate cu premii, emisiuni si formate de televiziune, SPT se mândreşte şi cu o listă de programe actuale, printre care se numără drame populare şi emisiuni tip joc, seriale de referinţă, seriale animate originale şi comedii, filme artistice şi drame ce au primit votul criticilor. SPT are 18 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 11 ţări, menţinând birouri în 31 de ţări. Portofoliul global SPT conţine 150 de posturi în 178 de ţări, ajungând astfel, cumulat, la mai mult de 1,3 miliarde de abonaţi din întreaga lume. Pe lângă acestea, SPT creează conţinut original şi gestionează activitatea site-ului de video premium Crackle.

În plus, SPT este proprietar al companiei de producţie Embassy Row şi detine parţial canalul de televiziune prin cablu Game show Network (GSN).

 

Contacte de comunicare:

Paula Askanas                                                            Daniela Ghimpeţeanu

Executive Vice President, Communications              PR Coordinator, SPT Networks, Central Sony Pictures Television                                            Europe

paula_askanas@spe.sony.com                                 daniela_ghimpeteanu@spe.sony.com

310.244.3790                                                              Mob: +40 757 033 472

 

Daphne North

Communication Manager

REDspace

daphne.north@redspace.com

902.444.3490 x 3204

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.