BORO Communication devine începând de luna aceasta membru al Asociaţiei Internaţionale a Congreselor şi Convenţiilor ICCA, cea mai importantă organizaţie internaţională din industria întâlnirilor, care reuneşte peste 1100 de companii şi asociaţii de profil din aproape 100 de ţări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru organizatorii de evenimente din întreaga lume ICCA reprezintă o platformă educaţională, de comunicare şi dezvoltare profesională remarcabilă.

Cu un portofoliu ce include peste 60 de evenimente internaţionale, profesionale şi de business, pentru mai multe domenii - educaţie, sănătate, construcţii, agricultură şi ospitalitate -, evenimente care au reunit până în prezent peste 30000 de profesionişti din 60 de ţări, BORO Communication este singurul organizator de evenimente din România membru al ICCA.

“Avem plăcerea de a ura bun venit BORO Communication în cadrul comunităţii ICCA, unde cu siguranţă veţi găsi contacte importante, noi oportunităţi de business şi resurse educaţionale valoroase pentru industrie” - Tamara Bernstein, Europe Regional Director, ICCA - International Congress and Convention Association

“Suntem încântaţi să fim parte a ICCA, comunitatea globală a industriei întâlnirilor. Aderarea la ICCA este o etapă firească în evoluţia BORO Communication, care în ultimii 7 ani s-a poziţionat ca fiind unul dintre cei mai dinamici organizatori independenţi de conferinţe, congrese şi convenţii din România şi din regiune. Prin toate acţiunile şi proiectele noastre suntem în permanenţă preocupaţi de profesionalizarea industriei întâlnirilor din România” - Bogdan Romaniuc, Founding Partner, BORO Communication

Despre ICCA - www.iccaworld.org

Despre BORO Communication - www.borocommunication.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.