Pandemia de coronavirus este motivul pentru care viaţa toată s-a schimbat peste noapte. Totuşi responsabilitatea plăţilor şi grijile zilnice rămân, poate că acum mai apăsătoare ca oricând. Legea privind amânarea ratelor a stârnit interes, fiind un răspuns necesar în acest context. Simplu Credit pune deja în aplicare măsuri de acest gen, pentru toţi clienţii care solicită sprijin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vremuri grele, mai ales din punct de vedere financiar, regula moralităţii spune că ne vom da seama cine este realmente de bază. Se aplică şi acum, când povara ratelor îi va face pe unii să caute disperaţi soluţii. Pentru cei care colaborau cu Simplu Credit, măsurile de amânare a ratelor au fost luate chiar înainte ca autorităţile să le şi adopte prin OUG. Încă de la începutul lunii martie, când pandemia se instala cu tot haosul creat, Simplu Credit a preîntâmpinat nevoia publicului său colaborator şi a demonstrat sprijin pentru toţi debitorii săi la credite rapide pentru persoane fizice sau juridice.

Proceduri simplificate

Fiecare bancă şi instituţie financiar nebancară îşi negociază termenii cu publicul în ceea ce priveşte amânarea ratelor existente. Atenţie, nu este decât o păsuire, datoriile nefiind şterse sau substituite. Există mai multe variante dintre care clienţii pot alege. Nu este nici acest scenariu obligatoriu, ci un teren propice pentru cei care au fost realmente afectaţi de contextul pandemiei - au şomaj tehnic, venituri reduse, contract de muncă suspendat, număr de ore de muncă reduse şi implicit salariul micşorat, etc.

Toate demersurile în vederea amânării ratelor se desfăşoară fără a fi nevoie de prezenţa fizică a clienţilor la sediul firmelor sau băncilor. Vorbim despre colaborare la distanţă, prin email sau telefon.

Atenţie, nu este nimic standard. Simplu Credit menţionează în mod clar că, pentru amânarea ratelor, clienţii primesc o evaluare a situaţiei şi ulterior o abordare personalizată. Clienţii îşi pot asuma plata parţială a ratelor, dacă îşi permit sau pot desigur să amâne total, pe o perioadă de maximum 9 luni, aşa cum prevede şi legea în vigoare.

Mai pot fi cerute credite în această perioadă?

Desigur că se impune şi problema lichidităţilor. Băncile refuză adesea acordarea de credite, indiferent că vorbim despre credite pe firma sau pentru persoane fizice. Alternativa este cea a instituţiilor nebancare. Activitatea de creditare nu este exclusă pentru doritori. Mai mult decât atât, adaptând şi acest segment de activitate la contextul actual, solicitarea unui credit poate fi făcută şi online.

Simplu Credit poate finanţa persoanele fizice cu sume de până la 20.000 de lei; astfel de credite pot avea o durată de până la 48 de luni. În cazul persoanelor juridice vorbim despre garanţii imobiliare la solicitări de credite.

Responsabilitatea cu care sunt luate deciziile privind cererea unor împrumuturi este răsplătită ulterior de o colaborare benefică, avantajoasă de ambele părţi. Aşadar, în cazul unora nu a fost nevoie de o impunere a legii pentru a cere drepturi de amânare a plăţilor. O măsură firească de acest gen, anticipând contextul impus şi prin lege ulterior, a fost iniţiativa ce a demonstrat în cazul unor instituţii că ajutând clienţii să treacă de acest context vor proteja şi propriile interese ulterior.

Cine este Simplu Credit

O astfel de instituţie financiar nebancară are o îndelungă istorie şi activitate pe nişa aceasta. Oferă credite rapide, atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice. Condiţiile sunt avantajoase şi adaptate cerinţelor clienţilor. Îmbunătăţind constant modul în care colaborează cu publicul, atent la nevoile acestuia, Simplu Credit este recunoscut ca fiind un colaborator de încredere.

În contextul pandemiei de COVID-19 Simplu Credit a dat dovadă de responsabilitate asumată, de empatie şi sprijin, astfel încât a oferit clienţilor săi opţiuni pe măsură: plata ratelor online, suport telefon sau prin email, consiliere continuă, finanţare posibilă chiar şi în acest context, pentru clienţi noi sau existenţi. Până la finalizarea OUG-ului privind amânarea ratelor, Simplu Credit îşi motiva clienţii şi îi susţinea cu programe adaptate privind ratele lunare.

Cu puncte de lucru în Bucureşti, Ploieşti şi Braşov, Simplu Credit a luat toate măsurile necesare pentru a limita interacţiunea cu publicul, păstrând însă colaborarea cu ai săi clienţi prin mijloacele posibile. Regăsim în cadrul paginii oficiale şi informările de interes pentru public, detalieri ale modului în care se desfăşoară activitatea lor la ora actuală, precum şi ofertele curente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.