SensoDays şi-a relansat de curând showroom-ul din zona Băneasa, un spaţiu special dedicat pasionaţilor de Home Déco. “Perfect timing”, am putea spune, pentru că românii au înţeles în ultima perioadă cât de important este shoppingul clasic, cât de multă valoare aduce acel contact direct cu produsele, dar şi cu consultantul gata să te ajute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În plus, SensoDays are în portofoliu  peste 100 de branduri internaţionale, nume apreciate peste tot în lume, a căror valoare nu poate fi înţeleasă decât astfel, prin contactul direct cu produsele de lux pentru casa.  

Ritualul “Touch & feel” nu se compară cu nimic

Chiar dacă shopping-ul online a luat un avânt spectaculos, odată cu relaxarea restricţiilor am înţeles că nimic nu egalează cumpărăturile clasice. Acel mic ritual de “touch & feel” în care vii, pipăi materialele, le simţi textura, mirosul, le admiri tiparul şi modelul - toate acestea te ajută nu doar să faci alegerea cea mai potrivită, ci şi să simţi că faci parte dintr-o poveste cu stil şi culoare.

Ai un program încărcat? Opteaza pentru un tur virtual în showroom SensoDays

Este posibil să tânjeşti după acest stil de cumpărături, dar să nu ai încă timp pentru a pleca într-o asemenea mini aventură urbana. SensoDays s-a gândit la toate, aşa că îţi pune la dispoziţie un tur virtual al showroom-ului său. Un tur care te va transpune în acel loc cu produse sofisticate şi elegante, colecţii chic şi mici accesorii care s-ar putea încadra cel mai bine în casa ta.

Confort premium cu produse de mobilier premium

Printre cele mai apreciate produse din showroom sunt, fără doar şi poate, produsele de mobilier. Canapelele, fotoliile şi scaunele din living sau birou au devenit o extensie a noastră, odată cu telemunca sau cu perioadele de lockdown.

În showroom ai ocazia de a le vedea altfel decât pe internet. Acolo le simţi cu adevărat confortul atunci când te aşezi, le simţi textura atunci când le atingi, le simţi culoarea care poate face parte sau nu din stilul casei tale.

Pe SensoDays ai astfel de piese premium din gama Stressless, numite sugestiv şi “cele mai confortabile piese de mobilier din lume”. În plus, poţi alege dintre produsele altor branduri de renume, cum ar fi Gamma Arrendamenti şi Softaly  (un brand Natuzzi).

Toate aceste branduri au în comun dorinţa de a aduce un confort fizic, dar şi psihic clienţilor lor. Astfel, tehnologiile de ultima generaţie şi funcţionalităţile inovatoare se îmbină perfect cu tapiţeria, lemnul de calitate şi detaliile care dau un twist special oricărui produs.

Dining elegant, măsuţe sofisticate şi produse de iluminat speciale – pe toate le găseşti în showroom-ul SensoDays

Brandurile de mai sus, dar nu numai, au expuse în cadrul showroom-ului din Str. Bilciureşti 20-22, sector 1, Bucureşti şi piese de dining, măsuţe şi produse de iluminat.

Pandemia ne-a învăţat cât de importantă este socializarea, cât de multă nevoie avem de întâlnirile cu prietenii, de mesele festive în jurul cărora să depănăm poveşti şi să ne bucurăm unii de alţii.

Pe de altă parte, şi alte produse de mobilier, cum ar fi măsuţele de cafea sau de birou, au devenit parte a vieţii noastre. Acolo ne organizăm programul de peste zi sau acolo lucrăm ore în şir. Aşadar, şi această parte a vieţii noastre necesită confort, dar şi stil.

Nu în ultimul rând, corpurile de iluminat sunt cele care dau farmec şi strălucire tuturor acestor aspecte şi produse. Unde altundeva decât într-un showroom poţi estima cu adevărat dacă o lustră sau o veioză s-ar potrivi camerei tale?

Noile colecţii pentru baie – ce ţi se potriveşte mai bine?

O vizită în showroom-ul SensoDays îţi va risipi toate dubiile şi cu siguranţă te va ajuta să faci cea mai bună alegere. Nici nu ar avea cum altfel pentru că produsele precum duşuri, căzi, lavoare, baterii se văd cel mai bine acolo.

Vei vedea cum funcţionează mai exact anumite tehnologii nou integrate, le vei admira formele, texturile, tăieturile poate nonconformiste – cu alte cuvinte vei înţelege pe deplin ce produs este sau nu este pentru tine.

Fă un tur virtual, vino direct în showroom sau programează-te mai întâi pentru o şedinţă de consultanţă gratuită

În funcţie de programul tău, poţi opta pentru un tur virtual, poţi veni direct în showroom sau poţi cere o şedinţă de consultanţă gratuită cu unul dintre specialiştii SensoDays. Fiecare dintre aceste opţiuni are avantajele sale, iar destinaţia este una singură: showroom-ul aflat la parterul şi primul etaj al clădirii SensoDays din Băneasa.

SensoDays – numărul 1 în domeniul Home Déco de la noi din ţară

Un nume apreciat în domeniul Decoraţiunilor Interioare, SensoDays vine periodic cu surprize noi şi speciale adresate clienţilor lor. Colecţii de lux, produse spectaculoase, dar şi opţiuni cum este cea a showroom-ului relansat – toate fac din SensoDays numărul 1 ca site de Home Déco din România. Cu aceste coordonate, nici nu este de mirare că, astăzi, peste 250.000 de români au în case cel puţin un produs SensoDays.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.