Cel mai mare eveniment dedicat industriei de curăţenie, Congresul „Industria de curăţenie de la A-Z”, din seria programului de informare şi conştientizare “Promovăm inovaţia, susţinem educaţia”, va fi organizat în zilele de 17 şi 18 noiembrie 2016, la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Specialişti în domeniu se vor reuni timp de două zile pentru a dezbate teme de interes major pentru domeniul curăţenie, furnizori de servicii profesionale de curăţenie, servicii de consultanţă pe probleme de mediu, sănătate şi securitate în muncă, furnizori de servicii de consultanţă în vederea implementării standardelor de calitate la cel mai înalt nivel, producători, importatori, distribuitori de detergenţi şi echipamente pentru curăţenia de fond şi curăţenia de întreţinere a suprafeţelor; pentru curăţarea tubulaturii, hotelor, echipamente speciale pentru spălătorii de rufe, prestatori de servicii de curăţenie industrială, distribuitori de soluţii tehnice pentru monitorizarea, filtrarea aerului, tratarea apei potabile, apei industriale, apei uzate, managementul bacteriilor, managementul deşeurilor. 

"Un recent studiu Manpower arată că mai bine de jumătate dintre angajatorii români nu reuşesc să găsească oamenii potriviţi pentru posturile scoase la concurs. Iar atunci când îi găsesc, nu le oferă salariile cerute, iar negocierile pică. Iar acest deficit de forţă de muncă loveşte afacerile companiilor, care nu mai pot să îşi onoreze comenzile din partea clienţilor.Companiile din România găsesc mult mai greu decât anul trecut angajaţi pentru locurile de muncă vacante, arată studiul Manpower privind deficitul de talente. Dacă în 2014, 40% dintre companii spuneau ca au dificultăţi la recrutare, anul acesta 61% se plâng că nu găsesc oamenii de care au nevoie".

sau

"Jumătate din locurile de muncă vor fi înlocuite de tehnologie în următorii 20 de ani. Iar aproape 250 de milioane de oameni îşi vor pierde slujbele, într-un deceniu, în detrimentul roboţilor, arată Charles Handy, unul din cei mai mari gânditori ai lumii”.

Sunt doar câteva exemple din presă care ne-au determinat să luăm atitudine.  

În contextul în care Organizaţia Mondială a Sănătăţii impune ca până la nivelul anului 2030 să fie îndeplinite cele 17 obiective, ne confruntăm cu răspunsul la întrebarea „Cu cine lucrăm?” 
  
Un domeniu care generează locuri de muncă, fără de care obiectivele nu pot fi atinse. 
  
Resursa umană este indispensabilă! 
 
"Toţi avem o anumită vocaţie sau misiune în viaţă, toţi trebuie să îndeplinim o sarcină concretă care cere să fie dusă la capăt. În această privinţă, omul nu poate fi înlocuit şi nici viaţă lui nu se poate repetă, aşadar sarcina fiecăruia este unică, la fel ca şi ocazia de a o realiza” - Viktor Frankl.
 
Evenimentul va avea reprezentanţi din partea autorităţilor publice, specialişti pe problem de mediu, sănătate şi securitate în muncă, iar împreună vom încerca să găsim soluţii pentru toate problemele domeniului, pentru a ne implica în procesul de îndeplinire a obiectivelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, la nivel de ţară, până în anul 2030. 
 
Cei mai importanţi furnizori de tehnologie, consultanţi în vederea implementării standardelor de calitate, vor prezenţa inovaţiile în domeniu, soluţii sustenabile pentru productivitate maximă la locul de muncă, oportunităţi de dezvoltare a afacerii.  
  
 Evenimentul este organizat de Asociaţia Operatorilor şi Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curăţenie şi Conexe –Filiala Bucureşti, Piaţă Walter Maracineanu, nr 1-3, etaj 5, începând cu oră 9,00. Monica Popescu-Preşedinte Filială Bucureşti. 

Monica Popescu - Preşedinte

0723.595.896

contact@b-aopiscc.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.