Să nu aveţi aşteptări prea mari în privinţa calităţii somnului, dacă salteaua utilizată nu este una atent selecţionată. Din păcate, mulţi dintre cei care sunt în căutarea unei saltele fac mai degrabă o goană după chilipiruri şi oferte, aleg ce li se pare mai atrăgător şi lasă pe ultimul loc aspectele legate de partea practică a acestui produs.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Salteaua ortopedică nu este un mit

Când vă alegeţi salteaua contează orice detaliu despre aceasta: înălţime, în funcţie de cadrul patului înălţimea unei saltele indică şi ce confort veţi avea. Contează de asemenea duritatea acesteia, dimensiunea şi din ce clasă face parte. Dacă preferaţi pe cea ortopedică, cu atât mai bine. Nu este un mit faptul că astfel de saltele sunt de calitate şi sporesc confortul. Cum? Prin faptul că se adaptează formei corpului.

Iată aici câteva oferte de saltele ortopedice: https://www.expert-saltele.ro/saltele/producători/saltele-saltex/ortopedice/. Să nu faceţi vreo confuzie, trebuie spus că o astfel de saltea este de o duritate mai mare decât una clasică, însă asta vă ajută şi la a menţine o poziţie corectă a coloanei vertebrale.

Salteaua ortopedică şi superortopedică

Veţi găsi în magazinele de nişă atât saltele ortopedice, cât şi cele superortopedice. Care să fie alegerea potrivită?

Saltele ortopedice sunt cele cunoscute drept relaxa. Au în componenţă arcuri, ceea ce înseamnă că au toate şansele să fie mai durabile, să facă faţă mai bine uzurii în timp. Au totodată şi un preţ convenabil.

Când vorbim despre saltelele superortopedice acestea au o duritate mai mare şi sunt destinate celor care suferă de dureri de spate. Ori poate celor care au cel mai adesea preferinţa de a dormi pe spate. O astfel de saltea vă asigură o poziţie corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului. Dacă sunteţi din clasa celor care suferă de disconfort, de dureri de spate şi/sau articulaţii, atunci saltelele superortopedice sunt pentru voi.

Trebuie înţeleasă o astfel de diferenţă, întrucât mulţi au falsă percepţie despre ce înseamnă o saltea confortabilă. Asociază automat saltele cu ideea de moale, fin, unde te scufunzi şi dormi neîntors, ore bune. Acestea nu oferă însă un suport corect pentru coloană. Iar până la acele dureri de spate de cum vă treziţi, mai este doar un pas.

Cumpărăm salteaua online?

Magazinele online sunt un real competitor pentru cele fizice. Există avantaje pentru orice client, de la faptul că poate vizualiza gama vastă de opţiuni într-un timp mai scurt şi mai uşor şi până la faptul că preţurile sunt mai atractive.

Să cumpăraţi o saltea online, spre exemplu din acest site, nu este o practică riscantă. Ba chiar este mai avantajos, ţinând cont că veţi avea salteaua livrată la domiciliu şi asta implică zero efort din partea voastră.

Cât ne costă o saltea de calitate

Puteţi să vă aşteptaţi la preţuri începând cu 350 de lei şi până la 450 de lei. Depinde însă şi de dimensiunea patului, ceea ce evident va dicta şi dimensiunea saltelei alese.

Orice achiziţie de la Expert Saltele vine la pachet cu o garanţie de 3 ani. Urmăriţi detaliile produselor - înălţime şi ce greutate suportă. În plus, livrarea este rapidă oriunde în ţară - 24 de ore pentru cei din capitală, 72 de ore pentru cei din restul ţării.

Ne petrecem o bună parte a vieţii în pat, dormind. Este evident că de calitatea somnului se leagă bună dispoziţie şi performanţa unei zile. Investiţi, deci, în ceea ce contează cu adevărat,  în calitatea somnului, determinată de calitatea saltelei.

Contact: comenzi@expert-saltele.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.