Dincolo de proporţii şi simetrii, frumuseţea înseamnă atitudine, carismă şi acel je ne sais quoi inefabil, ce ademeneşte şi fascinează. Prin parteneriatul cu Elite Model Look, cel mai prestigios concurs de modelling din lume, Rowenta oferă tinerelor talente încrederea de a face primii paşi într-o carieră pe catwalk si de a străluci în lumina reflectoarelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ca în fiecare an, bloggerul oficial Rowenta pentru Elite Model Look este Andreea Ibacka. Aceasta va participa la sesiunile de casting şi va fi alături de participanţi, oferindu-le sfaturi şi încurajări.

Suntem încântaţi să ne aflăm pentru al treilea an consecutiv în preajma tinereţii fervente, cu prospeţimea, emoţia şi determinarea caracteristice, ca Partener Oficial al concursului Elite Model Look Romania 2016. Pentru noi, toate femeile sunt frumoase, iar produsele din gama Rowenta for Elite Model Look celebrează această frumuseţe în fiecare zi”, spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB România.

Concursul Elite Model Look România, susţinut de Rowenta, reprezintă o înşiruire de emoţii în stare pură, văzute prin ochii unor tineri hotărâţi să ceară mai mult de la viaţă. Pentru mine e o reală plăcere să fiu prezentă în mijlocul lor, să iau pulsul competiţiei şi să relatez evenimentele pe blogul meu”, spune Andreea Ibacka.

Rowenta a conceput o gamă de produse dedicate Rowenta for Elite Model Look ce combină stilurile şi tendinţele din cadrul prezentărilor de modă cu designul practic şi inteligent. Produsele de îngrijire personală Rowenta for Elite Model Look vin cu tehnologii de ultimă oră ce protejează firul de păr şi ajută la conturarea celor mai sofisticate coafuri, într-o diversitate de stiluri. Gama propune produse must have pentru orice femeie, de la plăci de îndreptat părul, perii rotative, ondulatoare, la uscătoare de păr şi epilatoare.

Primul casting Elite Model Look România 2016 se va desfăşura între 23 şi 26 iunie 2016, în Bucureşti, la Afi Palace Cotroceni, Bulevardul Vasile Milea 4, în intervalul orar 15:00 – 21:00. Ulterior, castingurile vor continua de-a lungul verii în mai multe oraşe din ţară. La finalul turneului naţional şi în urma selecţiei celor care se înscriu online, aproximativ 100 de concurenţi vor putea participa la Castingul Naţional care va avea loc în octombrie, la Bucureşti, şi în urma căruia vor fi aleşi 20 de tineri, 10 fete şi 10 băieţi. Aceştia vor participa apoi la Finala Naţională, eveniment în care se vor desemna reprezentanţii României la Finala Mondială. Aici, finaliştii români vor concura alături de aproximativ 60 de fete şi baieti din toată lumea şi vor avea ocazia să câştige un contract garantat, pe o perioadă de doi ani, cu reţeaua Elite. Pentru cei ce doresc sa afle mai multe informaţii despre concursul Elite Model Look România 2016, pot accesa www.elitemodellookromania.com.***

 

Despre Rowenta

 

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi mediul înconjurător.

Pentru mai multe informaţii accesaţi:

www.rowenta.ro / https://www.facebook.com/RowentaRomania / #rowentabrushactiv 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.