Când motivaţia şi pasiunea sunt cele care conduc, oricine poate învăţa bazele programării, chiar şi pe cont propriu, într-un timp destul de scurt. Bineînţeles, este un scenariu mai puţin întâlnit, pentru că în cele mai multe cazuri experţii sunt cei care le pot furniza începătorilori informaţii corecte, necesare pentru a avea o bază stabilă pentru a porni pe acest drum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un post de programator este ceea ce îşi doreşte oricine are o pasiune pentru domeniul IT, mai ales dacă viaţa profesională actuală nu se ridică la înălţimea aşteptărilor, atât din punct de vedere financiar, cât şi a satisfacţiei resimţite.

Pentru a deveni un programator de top, pe limbajul de interes, un timp de câteva luni poate fi suficient. Desigur, aici deja va fi vorba despre efort susţinut, de ajutor de specialitate şi implicare. Cu ambiţia potrivită, prin motivare constantă şi ajutor din partea echipei de specialişti în IT – FastTrackIT, un astfel de vis este realizabil.

Se poate profesa într-un timp atât de scurt, cu „acte în regulă”?

Răspunsul este pozitiv pentru cei care chiar îşi doresc să ocupe un post de programator sau să lucreze pe cont propriu în acest domeniu. Cunoaşterea unuia sau a mai multor limbare de programare se poate dovedi de o valoare incontestabilă, mai ales în sânul unor companii de renume, care caută cu tot interesul profesionişti în domeniu. Sunt categoria celor mai râvnite pentru că, în cazul acestora, şi recompensele financiare sunt pe măsură.

Oricine poate urma cursuri de programare care să ofere mai departe posibilitatea de a activa într-o companie IT renumită, iar cele puse la dispoziţie prin pachete avantajoase de FastTrackIT sunt o soluţie în acest sens. Interesul pentru aceasta este cu atât mai mare cu cât şi avantajele cresc. Un curs acreditat înseamnă mai multe şanse de a avea cariera visată. Diplomele oferite în cadrul acestora sunt acreditate şi recunoscute deci şi peste hotare, în Europa, Canada şi SUA.

O astfel de diplomă nu este altceva decât dovada pregătirii în IT, deci de o valoare importantă în acest domeniu. Oricine poate opta pentru un astfel de „restart”, o reprofilare care să asigure echilibrul dorit între satisfacţia profesională şi cea financiară.

Care sunt modulele pe care le include fiecare curs, în funcţie de limbajul de programare de interes, curricula acestuia, costurile aferente, programul după care se desfăşoară şi timpul pe care îl presupune, orarul laboratoarelor, bursele disponibile, etc. poate afla fiecare accesând site-ul fasttrackit.org.

În condiţiile în care prea puţini sunt dispuşi să investească timpul în reformarea profesională, în condiţiile în care deja au un job care îi asigură venitul lunar indispensabil, astfel de cursuri de programatori reprezintă o soluţie avantajoasă, la îndemână.

Cu siguranţă că domeniul IT este un domeniu de viitor, deci care vine cu posibilitatea ca oricine deţine cunoştinţe de specialitate să aibă un job stabil, sigur. Învăţarea trebuie să fie însă permanentă, documentarea constantă. Oricine este dispus să se alinieze unor cerinţe de acest fel are şanse de a reuşi, transformând taxa specifică unui curs de programare organizat de Fasttrrackit într-o investiţie profitabilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.