Brico Depôt dă startul amenajărilor de vară şi a atmosferei de vacanţă, iar temele nautice în culori diafane îi cuceresc şi îi inspiră pe iubitorii de amenajari interioare şi exterioare. Oricare ar fi stilul pentru care optezi, la Brico Depôt poţi alege din 12.500 de produse, astfel încât să îţi pregăteşti locuinţa pentru temperaturile caniculare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Soluţii complete pentru proiectele de vară

Noul catalog Brico Depôt, valabil în perioada 1-27 iulie, îţi aduce în prim plan cele mai mici preţuri şi o suită de produse necesare proiectului tău, fie că începi « from the scratch » sau doar vrei să aduci mici schimbări în planul tău de amenajare.

Cabina de duş Athena cu uşi culisante din sticlă securizată şi profile din aluminiu, creează cadrul focal perfect în baia ta, iar aerul condiţionat de 12.000 BTU lucrează la capacitate maximă, pentru ca tu să nu simţi căldura de afară şi să te poţi concentra în voie pe lucrurile care contează.

Transformă spatiul outdoor într-un loc practic, atractiv şi confortabil! Integrează grătarul BBQ Monterrey şi cheamă-ţi prietenii la masă şi la discuţii cu tâlc până în miez de noapte. Grătarul este uşor de asamblat, are grill cromat, cărămizi refractare şi funcţionează pe cărbuni.

Completează cu piscina Fast Set cu dimensiuni de 244 x 66 cm şi capacitate de 2300 litri şi invită-ţi întreaga familie la distracţie şi relaxare.

Brico Depôt dinamizează oferta comercială cu Produsele momentuluişi Ultimul lot pe Stoc”, ce îţi aduc cele mai mici preţuri la materiale de construcţii, tencuială decorativă, bucătării, mobilier pentru baie, parchet, gresie şi faianţă.

Descoperă toate produsele din noul catalog în depozite, online sau pe aplicaţia mobilă BRICODEPOT şi bucură-te de cumpărături cu 0% dobandă prin cardurile de credit ale partenerilor.

Despre Brico Dépôt

Brico Depôt este parte a Kingfisher plc, grupul de retail home improvement, cu peste 1200 de magazine în 10 ţări din Europa. Pentru mai multe informaţii: https://www.kingfisher.com/, https://www.bricodepot.ro şi pe pagina de Facebook Brico Depôt România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.