Joi seara (25 martie), de la ora 21:45, începe drumul României spre turneul final al Campionatului Mondial de Fotbal 2022, care va fi găzduit de Qatar. Cât de lung şi dificil va fi acesta, rămâne de văzut, însă fiecare meci este foarte important pentru acumularea de puncte în grupa de calificare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Naţionala noastră evoluează în Grupa J şi are nevoie de o clasare pe primul loc pentru calificare directă. Echipa de pe locul secund nu termină cu succes preliminariile, ci are o a doua şansă, la barajul la care 12 echipe se vor duela pentru doar 3 locuri.

Startul pentru CM 2022 înseamnă meciul cu Macedonia de Nord, disputat la Bucureşti - joi 25 martie, ora 21:45. Urmează la doar 3 zile distanţă (duminică, 28 martie, ora 21:45) un examen complicat, cu Germania, de asemenea pe teren propriu (pe Arena Naţională), iar runda se încheie miercuri, 31 martie, în Armenia.

Aşadar, 3 meciuri în 7 zile, un ritm alert foarte provocator, demn de o competiţie de top, aşa cum este Campionatul Mondial de Fotbal. Primele două meciuri vor fi transmise în direct de canalul de televiziune Pro TV, iar cel de-al treilea va putea fi urmărit la ProX.

Oferta de pariuri preliminarii CM 2022 este deja pregătită la Unibet, chiar şi cotele antepost privind câştigarea turneului final de anul viitor. În plus, în cursul acestei săptămâni, această agenţie online vine şi cu oferte speciale pentru cei ce mizează pe meciurile naţionalei mici - pariuri extra de 25 şi 40 RON.

România este favorită în primul meci din preliminarii – cotă 1.87 pentru victorie în faţa Macedoniei de Nord.

Adversarul pare unul lejer, dar nu trebuie să ignorăm că vorbim despre o formaţie calificată la EURO (turneu final la care România nu a reuşit să ajungă...).

Totuşi, sunt şanse foarte mari ca românii să debuteze cu dreptul în campania de calificare la CM 2022. Macedonia de Nord a pierdut toate cele 4 jocuri anterioare cu România, iar în precedentele 6 deplasări, are o singură victorie – scor 1-0 cu Georgia.

Pentru a obţine o cotă şi mai bună (2.30) pentru un pariu bazat pe meci câştigat de România, se poate merge pe o variantă combinată. La Unibet, alături de victoria gazdelor în meciul România – Macedonia de Nord, se poate selecta opţiunea Sub 3.5 goluri în meci, iar cota urcă la 2.30. De ce maximum 3 goluri? O arată statisticile ultimelor debuturi ale României în preliminariile CM. Nu s-au mai înscris peste 3 goluri într-un meci inaugural de 29 de ani.

Cel de-al doilea meci al tricolorilor, cel de duminică seară, este derby-ul grupei.

Germania este marea favorită pentru locul 1, ba chiar una dintre favoritele la câştigarea trofeului în Qatar (cotă 8.00 în acest moment pe unibet.ro, cu puţin peste cota principalei favorite, Franţa – 7.00). Un pariu pe clasarea Germaniei pe locurile 1-2 în grupa J este cotat cu 1.05, iar unul similar, pe România, are cotă 1.40. Aşadar, Germania şi România sunt formaţiile de la care se aşteaptă cele mai bune evoluţii în această grupă de calificare.

Germania are o reputaţie impresionantă şi este un adversar de temut, dar se poate obţine un rezultat pozitiv într-un meci cu această formaţie. O arată chiar recentul rezultat consemnat de Spania: 6-0 cu Germania în Liga Naţiunilor. Şi tricolorii au două rezultate bune în precedentele 4 jocuri cu germanii: 1-1 la Euro 2000 şi un 5-1 într-un meci amical pe teren propriu.

Un pariu pe victoria României cu Germania are o cotă excelentă pe unibet.ro, 7.25, însă, pentru a fi mai precauţi, putem alege o variantă mai conservatoare: combinaţia Ambele marchează şi peste 2.5 goluri - cotă 2.30 la agenţia online Unibet, pariu care ar fi ieşit în 3 din cele 4 întâlniri directe de până acum.

Înainte de a juca la Bucureşti pe Arena Naţională, Germania întâlneşte Islanda într-o partidă fără mari emoţii.

Este de aşteptat ca nemţii să se impună, islandezii având cotă 21.00 pentru o victorie în acest meci. Germania sigur nu îşi va menaja adversarul şi va căuta să domine, să marcheze cât mai mult. Nu ar fi astfel deloc o surpriză ca Germania să câştige nu doar partida în sine, ci ambele reprize – cotă 1.96 oferită de Unibet. După barajul cu România, Islanda a intrat pe o pantă descendentă şi nu a mai avut evoluţii bune, aşa că e greu de crezut că va rezista în Germania.

Pentru pariori, menţionăm şi alte avantaje pe unibet.ro: biletele cu 3 până la 12 selecţii beneficiază de câştiguri mărite cu până la 50%. Mai mult decât atât, jucătorii care rulează 150 RON la anumite jocuri de la Unibet Casino primesc un pariu fără risc de 25 RON, iar cei care mizează pe meciurile naţionalei mici la Euro U21 au şi ei parte de două pariuri cadou. Mai multe detalii pe site-ul operatorului.

România joacă în Grupa J de califica la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, având de înfruntat alte 5 reprezentative naţionale: Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein.

CM Fotbal Quatar 2022 - Cotele Unibet pentru primele 10 favorite

  • Franţa 7.00
  • Brazilia 8.00
  • Germania 8.00
  • Spania 8.50
  • Anglia 11.00
  • Belgia 12.00
  • Argentina 13.00
  • Olanda 15.00
  • Italia 17.00
  • Portugalia 26.00

*Cotele la pariuri afişate pot suferi modificări în orice moment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.