În România, Mikey Hash, “Colo” Bălan şi Alex Ghiduş joacă turnee de poker online cu fanii lor. Finaliştii, un YouTuber şi un fan, vor câştiga pachete de participare la PokerStars Championship Praga

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PokerStars organizează Poker Combat Invitational, primul turneu regional de poker pentru comunităţile online din România, Germania şi Cehia. Timp de două luni de zile, pasionaţii jocului de poker din cele trei ţări vor avea posibilitatea să joace turnee online pentru a-şi adjudeca premiul cel mare, un pachet de participare la PokerStars Championship de la Praga, un festival cu tradiţie ce reuneşte în fiecare an, în luna decembrie, profesioniştii jocului de poker.

Mikey Hash, Alex Ghidush şi „Colo” Bălan sunt cei trei YouTuberi români care au acceptat provocarea şi, împreună cu fanii lor, vor parcurge timp de două luni de zile etapele Poker Combat pentru a câştiga nu doar marele premiu, ci noi experienţe şi prieteni.

„Nu sunt la primul turneu online de poker alături de comunitatea mea. Le mulţumesc că au acceptat provocarea PokerStars şi de data asta şi abia aştept să văd dacă au învăţat strategii noi,” spune Mikey Hash, cel mai popular YouTuber din România.

Poker Combat îşi face debutul în această seară, de la ora 19:00, pe PokerStars.ro, fiecare YouTuber urmând să joace alături de fanii săi într-un turneu de tip freeroll, cu un fond de premiere în valoare de 200 de dolari. Înregistrarea se poate face folosind parolele: „echipahash”, „echipaghidush”, „echipacolo”. Peste 1600 de pasionaţi de poker s-au înscris deja la turneul gratuit ce va avea loc în această seară folosind parolele dedicate. Înscrierile la turnee se închid la ora 20:00.

Miercuri, 22 noiembrie, de la ora 19:00, YouTuberii vor juca din nou alături de comunităţile lor, de data aceasta într-un turneu cu un buy-in valoare de 1 dolar, ce are un fond de premiere în valoare de 400 de dolari.

„Energie şi super competiţie! Sunt convins că alături de colegii mei YouTuberi vom face un show de senzaţie”, zice Alexandru “Colo” Bălan.

Marea Finală a Fanilor va avea loc vineri, 24 noiembrie, pe Pokerstars.ro, tot de la ora 19:00 şi îi va reuni pe primii 20% dintre fanii celor şase turnee jucate deja. Marea Finală are un fond de premiere în valoare de 1000 de dolari, iar câştigătorul va pleca la PokerStars Championship Praga pentru Masa Finală Live, alături de câştigătorii din Germania şi Republica Cehă. La Praga, gazdă va fi nimeni altul decât Team Pro Player “ElkY”, Bertrand Grospellier, care îi va primi pe jucători şi va fi dealer-ul primelor mâini de la masă.

“Mă bucur să fiu parte din această campanie; sunt fascinat de fenomenul Poker. Din punctul meu de vedere, toata mişcarea PokerStars ajută la schimbarea ideologiei că poker-ul este un joc de noroc şi arată că jocul este o combinaţie perfectă între stategie şi tenacitate,” spune Alex Ghidush.

YouTuberii vor juca şi ei Marea Finală în data de 24 noiembrie, de la ora 20:00, pe PokerStars.ro, câştigătorul urmând să plece la Praga. Experienţa Marii Finale va fi transmisă live pe canalele de YouTube ale vloggerilor participanţi.

Pachetul pentru PokerStars Championship Praga constă în transport cu avionul, trei nopţi de cazare la Hilton Prague Hotel, un ticket de participare în valoare de 550 de euro la unul dintre turneele campionatului (turneul #16 din data de 12 decembrie 2017 - http://www.pokerstarslive.com/championship/events/prague/schedule/), iar primii trei câştigători de la Masa Finală Live vor beneficia de următoarele premii adiţionale:

-       Locul I: MacBook Air 13-inch: 1.8GHz dual-core Intel Core i5, 128GB;

-       Locul II: iPhone 8 64GB Space Grey;

-       Locul III: 9.7" iPad Wifi 32Gb Space Grey.

Regulamentul PokerStars Poker Combat Invitational 2017 este disponibil aici: https://drive.google.com/file/d/1v5Rd3PNBrS3Wqi-Sv3YgJmLVN0XjGSB3/view

***

Despre PokerStars

PokerStars operează cele mai populare website-uri de poker din lume, deservind comunitatea globală de poker. De la lansarea sa în 2001, PokerStars a devenit prima opţiune pentru jucătorii din întreaga lume, oferind mai multe turnee zilnice decât oricare alt operator, la cele mai bune standarde de securitate online. Peste 165 de miliarde de mâini s-au jucat pe PokerStars – adică mai multe decât pe oricare alt website. PokerStars este brand-ul reprezentativ al Stars Group Inc. (Nasdaq: TSG; TSX: TSGI), care deţine afaceri şi branduri din lumea gaming-ului - PokerStars, PokerStars Casino, BetStars, Full Tilt, StarsDraft, şi branduri de turnee de poker live - PokerStars Championship şi PokerStars Festival, PokerStars Caribbean Adventure şi PokerStars MEGASTACK (preluând European Poker Tour, Latin American Poker Tour şi Asia Pacific Poker Tour). PokerStars este brand-ul de gaming online care deţine cele mai mai multe licenţe şi acorduri de operare, respectiv  în 17 jurisdicţii. Joacă responsabil! Pentru mai multe detalii despre joc responsabil: http://www.pokerstars.com/about/responsible-gaming/

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.