Partidul Mişcarea Populară consideră că este inadmisibil ca PSD să îşi bată joc de peste 5 milioane de pensionari şi că partidul de guvernământ nu mai poate ţine socoteala propriilor minciuni, înşelându-şi alegătorii cu viteza luminii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PSD se joacă fără niciun fel de scrupule cu vieţile a peste 5 milioane de pensionari, amânând din nou, până nu se ştie când, mărirea pensiilor mici promisă în campania electorală. Considerăm că este inadmisibil ca PSD să îşi bată de joc de milioane de pensionari, în contextul discuţiilor despre o nouă lege a pensiilor pe care însă nu a văzut-o până în acest moment nimeni. Dacă în programul de guvernare cu care PSD a câştigat alegerile, termenul de modificare a legislaţiei privind sistemul de pensii era 1 octombrie 2017, acest termen a fost amânat mai întâi pentru 1 ianuarie 2018. În cele din urmă, Liviu Dragnea, preşedintele PSD, i-a anunţat pe pensionari să îşi ia gândul de la aşa ceva fiindcă niciodată nu ar fi fost vorba ca noua lege a pensiilor să fie prinsă cu prevedere bugetară în bugetul pe anul 2018.

PMP crede că partidul de guvernământ nu mai poate ţine socoteala propriilor minciuni, înşelându-şi alegătorii cu viteza luminii. Milioane de români trebuie să înţeleagă că au fost minţiţi şi să trimită PSD acasă înainte ca Liviu Dragnea şi Mihai Tudose să arunce România în incapacitate de plată a pensiilor şi salariilor, adică în faliment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.