Bietul om e disperat. A mai trecut un mandat şi nu a făcut nimic în Sectorul 3. Îi e ruşine că e PSD-ist şi e conştient că bucureştenii nu mai dau doi bani pe promisiunile lui. Din expert în tunuri imobiliare fără taxe şi impozite plătite la stat, a ajuns primar şi acum şi-a găsit o nouă meserie, pe cea de delator.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Demersul de astăzi al PSD-istului Robert Negoiţă arată disperarea cu care acesta se agaţă de fotoliul de primar al Sectorului 3 pentru a nu fi tras la răspundere cu privire la ilegalităţile comise în cheltuirea banilor publici. După 7 ani de mandat de primar, vine astăzi cu o mare descoperire referitoare la fapte care s-ar fi petrecut acum 15–20 de ani. Este un spectacol ieftin, conceput de Negoiţă doar pentru a-şi acoperi neputinţa şi şmecheriile, care sfidează inteligenţa şi bunul simţ al bucureştenilor.

După alegerile din 26 mai, la care românii au sancţionat dramatic la vot principalul partid de guvernământ, Robert Negoiţă a conştientizat că nu mai are şanse să obţină, în 2020, un nou mandat de primar. „Dacă l-am pune pe Papa Francisc să candideze din partea PSD, părerea mea e că ar pierde. Doamne ajută ca eu să fiu un pesimist şi să nu fie aşa cum o văd eu, dar azi, în perspectiva mea, popularitatea PSD şi antipatia faţă de această structură politică e atât de mare încât să anuleze şansele oricui ar intra în luptă”, declara acesta în urmă cu câteva zile.

Drept urmare, primarul Sectorului 3 a intrat în campanie electorală pentru alegerile de anul viitor, urmând o strategie în doi paşi: delimitarea de PSD şi demonizarea celui care a ridicat standardele de bună guvernare în timpul mandatului său de primar al Municipiului Bucureşti, Traian Băsescu. O strategie destinată eşecului, pusă în practică în grabă, care deconspiră teama cea mai mare a lui Robert Negoiţă: după ce nu va mai fi primar, acesta va trebui să se prezinte la Parchet pentru a explica cum au fost cheltuite fondurile Primăriei Sectorului 3.

 

Organizaţia Municipiului Bucureşti

Partidul Mişcarea Populară

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.