Mass-media are acum în prim plan doar noul COVID-19, cel a cărei răspândire pare că nu poate fi oprită. Ne confruntăm cu o situaţie, o perioadă deloc favorabilă pentru noi, dar mai ales pentru copii, cei ce nu pot înţelege cu exactitate de ce trebuie să stea mai tot timpul în casă, în loc să desfăşoare activităţi în aer liber.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Indiferent de categoria de vârstă din care facem parte, se parcă că acest COVID-19 nu iartă pe nimeni dacă nu ascultăm sfatul autorităţilor ce ne îndeamnă să ne autoizolăm la domiciliu. Autoizolarea poate avea efecte negative asupra noastră, de tipul stărilor de anxietate. Acestea pot fi ţinute la distanţă dacă alegem să ne încărcăm timpul cu activităţi diverse, iar tablourile pe numere sunt o recomandare în acest sens.

Tablourile pe numere – un concept nou în România

Demonstrăm constant că suntem o ţară deschisă la nou. Tablourile pe numere sunt un concept nou la noi în ţară, însă pe care l-am primit cum se cuvine. În acest momente grele, în care autoizolarea este însoţită de spaimă cu privire la cum vor descurge lucrurile în viitor, pictatul ne poate readuce la valorile de bază, poate crea acea linişte echilibrată între gânduri.

Tablourile pe numere, disponibile pe TablouripeNumere.ro, nu sunt destinate utilizării doar de către o anumită categorie de vârstă. Ele pot lua locul unei provocări atât în rândul celor mari, cât şi în rândul celor mici.

Tablorile pe numere sudează relaţia părinte – copil

Privind adânc în interiorul acestei pandemii, putem observa cu uşurinţă că totuşi are şi ceva benefic. Este vorba despre faptul că le permite părinţilor, care au ales autoizolarea la domiciliu, să petreacă mai mult timp cu copiii lor. Pentru ca timpul să nu fie risipit, respectiv fiecare membru al familiei să nu petreacă ore în şir în propria cameră, tablourile pe numere pot lua locul unei activităţi de grup, o activitate prin care timpul poate trece mai repede, fiind şi lipsit de stres în acelaşi timp.

Având în vedere că este o activitate pentru toate vârstele, un kit complet, comandat de pe tablouripenumere.ro, vine însoţit de 3 pensoane de dimensiuni diferite, pânza pe care se va picta, culorile în ulei, toate numerotate pentru a se putea crea cu uşurinţă corespondenţa, dar şi o mini imagine a picturii finale.

Mai trebuie amintit şi faptul că un astfel de kit este livrat într-un ambalaj premium, rezistent, din carton de înaltă calitate ce poate fi refolosit oricând. De exemplu, în acest ambalaj, tabloul pe numere poate fi depozitat pe toată perioada pauzei de la pictură pe care o fac participanţii.

Nu în ultimul rând, odată finalizat tabloul, el poate fi înrămat şi expus pe unul dintre pereţii din locuinţă ca dovată a muncii prestate de către membrii familiei. Indiferent de zona din care cei interesaţi fac parte, fie mediul rural sau mediul urban, transportul este gratuit, iar livrarea coletelor nu depăşeşte 48 de ore de la confirmarea telefonică a comenzii.

Pentru şi mai multe detalii, cei interesaţi sunt invitaţi să acceseze tablouripenumere.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.