Pentru cei care lucrează la birou, dar şi pentru cei care lucrează de acasă, optimizarea biroului pentru sarcini eficiente de lucru este deosebit de importantă. Astfel, atât biroul în sine, cât şi scaunul pe care se stă trebuie să aibă o anumită înălţime pentru ca munca în sine să fie plăcută. De altfel, se va ţine cont de aceste două aspecte, deoarece este important să se protejeze spatele, dar şi vederea persoanei care lucrează la birou.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe site-ul stabledesk.ro se pot comanda atât scaune ergonomice, cât şi cadre pentru birouri reglabile.

Ce sunt cadrele reglabile pentru birou

De multe ori intervin probleme de sănătate, deoarece spaţiul de lucru nu este organizat eficient sau este prea încărcat. Pe de altă parte, se constată că nici masa de lucru, biroul de pe care sunt îndeplinite anumite task-uri nu are înălţimea sau capacitatea de a fi reglat după voie. În felul acesta, corpul stă mai rigid sau mai aplecat decât ar trebui, generând în timp dureri şi oboseală persistentă.

Pentru a optimiza eficient spaţiul de lucru, fie acasă, fie la job, se recomandă achiziţia unui cadru birou reglabil electric. Ce este acesta şi cum poate fi folosit? În principiu este un corp de mobilier care poate fi reglat pentru a se potrivi nevoilor clientului. Practic, e un birou electric, dotat cu un motor care suportă 125 de kilograme fără nicio problemă.

Un birou electric reglabil, indispensabil pentru lucrul static

Iată, deci, că problema unei posturi greşite şi a durerilor de spate poate fi rezolvată uşor doar prin achiziţia acestui birou electric care poate fi reglat uşor cu ajutorul telecomenzii. De cele mai multe ori investim în piese de mobilier doar pentru că sunt la modă, dar nu ne gândim şi la faptul că sunt sau nu practice.

Un cadru birou electric va constitui întotdeauna o achiziţie profitabilă, deoarece este o piesă de mobilier care nu se demodează. În plus, este şi foarte practic, deoarece ajută în munca de zi cu zi, mai ales când aceasta ţine de activităţi de birou.

Faptul că acest birou comandat de pe stabledesk.ro permite comutarea rapidă şi precisă între înălţimi este un mare avantaj. Este prevăzut cu un panou cu touchscreen care permite ajustarea imediată. Se pot alege culorile cadrului, dar şi ale blatului de lucru din paleta de pe site.

Avantajele biroului electric sunt numeroase

Printre avantajele achiziţiei unui birou electric se numără şi funcţia de memorare a înălţimii optime, sistem anticoliziune sigur şi realizarea lui din materiale de calitate superioară. De asemenea, spre deosebire de birourile obişnuite este durabil şi stabil, fără accidente nedorite.

Durata lungă de viaţă şi designul modern îl recomandă pentru achiziţii de cursă lungă deoarece oţelul din componenţă este deosebit de rezistent. În plus, starea de oboseală a spatelui va fi inexistentă.

Se mai pot comanda de pe stabledesk.ro şi scaune ergonomice, suporturi monitor şi alt gen de accesorii cum ar fi suporturi căşti, telefoane sau laptopuri.

Pentru comenzi şi alte detalii se poate accesa pagina oficială stabledesk.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.