Acasa inseamna in primul rand spatiul in care "respiri" confortul si siguranta prin toti porii. Aici beneficiezi de un ambient relaxant si revigorant, dupa o zi incarcata in care a trebuit sa faci fata multor situatii solicitante. Camera de zi este "sufletul" casei tale si locul in care imparti cele mai frumoase clipe cu toti cei dragi. Aceasta te asteapta mereu cu o atmosfera prietenoasa si calda in care uiti de oboseala sau de orice neplacere acumulata peste zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coltisorul casei in care se da tonul sarbatorilor sau intalnirilor cu cei apropiati are nevoie insa de o amenajare ca la carte pentru a functiona ca o "oaza" superba de liniste si bucurie. Acest spatiu "viu" din locuinta ta, atunci cand este decorat cu o mobila living corespunzatoare, te poate sustine sa petreci un timp de calitate in orice moment. Iata cu ce propuneri vin noile colectii ale acestui an pentru a amenaja casa visurilor tale!

Camera de zi, mai plina de viata ca niciodata

Seturile deja pregatite de designeri sunt cea mai buna alegere pe care o poti face! Toate piesele de mobilier se armonizeaza perfect intre ele si sunt gata sa iti ofere un mediu in care sa te simti excelent. De la dimensiuni si culori pana la spatiile de depozitare, fiecare element isi aduce contributia maxima la confortul tau. Nu mai trebuie sa te stresezi in privinta potrivirii culorilor si formelor, deoarece intreg conceptul este unitar si respecta toate standardele de calitate pentru a avea chiar acasa la tine un spatiu elegant, aspectuos si intim.

La alegerea unui set de mobila de living este recomandat sa tii cont atat de suprafata de care dispui, cat si de personalitatea ta. In felul acesta, amprenta proprie va fi remarcata de toti cei ce te viziteaza, iar stilul pentru care ai optat te va incanta permanent. Plaja larga de nuante, de la cele mai deschise precum alb, crem, bej si sonoma pana la cele mai inchise de maro, gri, wenge si negru, iti va indeplini preferintele cromatice. Mixurile dintre aceste nuante in voga te vor cuceri garantat, fiind o sursa de inspiratie magnifica pentru a obtine un decor de revista.

Mobila de living, "magicianul" care instaleaza starea de bine

Canapeaua sau coltarul, fotoliile si biblioteca reprezinta chintesenta acestui spatiu destinat in special momentelor de recreere. Un coltar de dimensiuni mari, realizat din lemn masiv si PAL, cu saltea fabricata din spuma poliuretanica de inalta densitate este o alegere splendida daca dispui de o suprafata generoasa. Acesta iti va oferi un spatiu foarte folositor de depozitare si va putea fi transformat oricand este nevoie intr-un pat in toata regula.

Canapelele extensibile si fotoliile sunt ideale pentru camerele de zi mai mici. Pe langa faptul ca asigura un confort regal, aceste articole din seturile de mobila de living isi aduc un aport major si in organizarea incaperii prin intermediul lazilor de depozitare cu care sunt dotate. Lenjeria de pat sau alte textile isi pot gasi locul cu usurinta in aceste spatii atat de utile.

Biblioteca este, de asemenea, o piesa de rezistenta in orice living. In colectiile propuse de producatori vei observa ca toate corpurile sale se disting prin stilul versatil si compartimentarea modulara foarte practica. Indiferent de alegerea pe care o vei face, vei putea folosi noua ta mobila living pentru a depozita aproape orice, de la consolele de jocuri, carti, fotografii de familie si decoratiuni pana la vesela, articole vestimentare sau bijuterii.

Fiecare piesa de mobilier te va ajuta, asadar, sa transformi camera de zi intr-un "cantec cu acorduri ample". Achizitioneaza setul care corespunde stilului tau si te vei bucura timp indelungat de investitia ta!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.