NetBet.ro, cel mai mare cazino online din ţară, introduce un nou parteneriat cu soluţia de plată fintech OktoCash, menit să simplifice ulterior procesul de depunere al jucătorilor pe platformă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, începând cu luna aprilie, orice jucător NetBet îşi poate alimenta contul de la orice terminal SelfPay din ţară. Este vorba despre peste 7000 de puncte de plată, răspândite pe teritoriul naţional. Poţi verifica care este cea mai apropiată locaţie de tine, aici.

Depunerile pe NetBet prin OktoCash sunt soluţia ideală pentru cei care doresc să se bucure de toate beneficiile online, însă preferă să tranzacţioneze offline. Acum, contul de jucător poate fi reîncărcat instantaneu într-un mod rapid, uşor, sigur şi mereu la îndemână.

Cum se efectuează o depunere pe NetBet prin OktoCash?

Foarte simplu! Din casieria contului NetBet, jucătorii selectează metoda de plată OKTO.CASH, introduc suma şi apasă pe butonul de depunere.

După apăsarea butonului de depunere, platforma generează automat un cod unic de plată din 6 cifre, valabil timp de 24 de ore.

Apoi, de la staţia de plată SelfPay aleasă, din meniul principal, jucătorul selectează butonul NetBet powered by OKTO. Tastează codul de plată generat anterior şi efectuează depunerea.

Tranzacţia poate fi efectuată cu numerar, bon de rest SelfPay sau cu cardul. Transferul este instant, iar fondurile vor apărea în contul NetBet în câteva clipe.

Cum retragi dacă ai depus pe NetBet prin OktoCash?

Stai fără griji! Pe NetBet, ai la dispoziţie o gamă largă de metode de plată prin care îţi poţi retrage câştigurile. Trebuie doar să alegi cea mai avantajoasă metodă pentru tine. În funcţie de metodele activate în contul tău, vei putea retrage fondurile prin transfer bancar, card, Skrill, NETELLER, Paysafecard, Smith&Smith sau TopPay.

Beneficiul pe care îl ai după ce realizezi o depunere prin OktoCash este că poţi încasa câştigurile prin orice metodă de retragere disponibilă pe NetBet.

Descoperă şi tu ce simplu e să depui şi să retragi pe NetBet. Deschide-ţi cont acum, alege cea mai confortabilă metodă pentru tine şi simte emoţia jocului în cel mai mare cazino online din România!

Intră în universul NetBet

NetBet.ro este primul operator de jocuri de noroc online licenţiat în ţara noastră şi site-ul cu cel mai mare portofoliu de jocuri din România. Catalogul include peste 2000 de jocuri de la 30+ de furnizori, iar acest număr este în continuă creştere.

Printre aceste jocuri se află numeroase sloturi, dar şi versiuni de ruletă, jocuri de cărţi (Poker, Blackjack, Baccarat, etc.), loterii şi, inclusiv, table. Totodată, pe NetBet.ro te poţi distra punând bilete pentru pariuri sportive, pariuri pe diverse evenimente sociale sau pe virtuale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.