Muzix Group Romania este una dintre afacerile româneşti planificate minuţios, lansată cu curaj în timpul pandemiei, ca e-shop adresat iubitorilor şi cunoscătorilor de dispozitive audio portabile (căşti audio, boxe portabile, playere şi accesorii).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania este soluţia dedicată şi special croită pentru România a Muzix Group Ungaria. Compania-mamă are istorie de peste 10 ani, ca distribuitor exclusiv pentru 20 de branduri dintre care amintim 1More, Ultrasone, Vifa, iBasso, UiiSii, Audiofly, MeeAudio, SoundMAGIC, Sabbat, Lotoo. În plus, brand-uri ca Awei şi Grixx vin în completare să se adreseze domeniului retail.

muzix.ro oferă alternativele audio portabile atât pentru ascultătorii obişnuiţi de muzică, pentru audiofili sau pentru cei entuziaşti de calitatea HiFi cât şi pentru cei pasionaţi de gaming sau cei care au nevoie de produse profesionale. Artiştii, DJ-ii sau oamenii de radio au în muzix.ro un partener de încredere care le oferă datele acustice şi tehnice ideale pentru activitatea sau hobby-ul lor.

Portofoliul muzix.ro este dinamic, va fi completat cu o lansare treptată, a câte 3-4 brand-uri pe lună, până la listarea produselor din cele 25 de brand-uri reprezentate în România, într-o gamă de preţuri corectă, accesibilă pentru toate nevoile şi bugetele.

”Partenerul meu, Bogdan Militaru împreună cu mine avem un istoric de peste 20 de ani de când am activat împreună în domeniul auto, în cadrul aceluiaşi holding. De aceea, în planul de extindere pentru România ne-am unit forţele într-un parteneriat firesc, între doi oameni care împărtăşesc valori personale şi de business comune. Nu ne vom opri aici, ci vom aborda în planul nostru de extindere zonală şi ţări ca Serbia şi Bulgaria.” – Szabolcs Orban – CEO Muzix Group Kft.

muzix.ro oferă clienţilor săi un parcurs al achiziţiei atent conceput: de la informaţiile tehnice oferite, la securizarea metodei de plată, newsletter dedicat, livrare naţională şi experienţă la livrare personalizată.

Muzix Group Romania porneşte la drum alături de un partener de comunicare full service, Agenţia #GrupaMare.

”După mai bine de 20 de ani de activitate în corporaţii mari, am acceptat o dublă provocare: pe de o parte pe aceea a unui business personal construit de la 0 şi pe de altă parte pe aceea a lansării lui într-un context economic şi social atipic. Să lansăm această afacere din martie până iunie, să fim în contact doar online şi la distanţă cu furnizorii de produse şi servicii, cu partea de formalităţi bancare de început sau cu autorităţile a constituit o reală provocare. Alături de Szabolcs, prietenul şi partenerul meu, am ales produse de calitate, de la producători consacraţi. Consumatorilor familiarizaţi cu gadget-urile le oferim variante pe gustul lor, iar celor mai puţin cunoscători le oferim informaţii şi consiliere pentru a face alegerea potrivită. Avem produsele şi capacitatea de a ne adresa atât B2B cât şi B2C.” – Bogdan Militaru – Managing Director şi Co-Owner al Muzix Group Romania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.