Ducesa de Sussex a fost desemnată vedeta cu cea mai mare influenţă în modă în anul 2019, de către o cunoscută platformă de fashion din Statele Unite. Se pare că Megan Markle le-a surclasat pe Kim Kardashian şi Kylie Jenner, cele din cauza cărora, anul trecut, a ocupat doar locul trei în top.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Platforma a calculat măsura în care numele unei anumite celebrităţi a fost pusă în legătură cu căutările online în materie de fashion. Se pare că alegerile vestimentare ale ducesei au generat o creştere de 216% în căutări pentru haine asemănătoare cu ce a purtat aceasta de-a lungul anului. Spre exemplu, afinitatea acesteia pentru rochiile tip cămaşă, au dus la creşteri de 45% în căutări pentru acea categorie de haine. Vrei şi tu să te îmbraci ca ea? Află în continuare cum îi poţi fura trucurile stilistice!

Cum poţi să te îmbraci ca Megan Markle şi să arăţi superb? 

Poartă pantofi cu toc şi vârf ascuţit

Ducesa este văzută adesea purtând pantofi stiletto negri. Aceştia oferă mereu o notă elegantă ţinutei pe care o alegi, punându-ţi în evidenţă, în acelaşi timp, postura şi frumuseţea picioarelor. 

Tocul pe care îl vei purta nu trebuie să fie mai mare de 10 cm, iar forma încălţămintei trebuie să fie cu vârful ascuţit, nu rotunjit. Ea va crea o iluzie optică, astfel picioarele tale vor părea mai lungi. La capitolul material, mergi pe piele naturală sau sintetică, deoarece acestea sunt cele mai versatile opţiuni. Multe femei au cumpărat de aici încălţăminte de damă confortabilă, care le-a pus în valoare ţinutele. 

Riscă mai puţin şi mergi mai mult pe variantele clasice

Există câteva combinaţii cu care nu poţi da greş niciodată, indiferent de forma corpului tău sau de tendinţele actuale în modă. Dacă vei avea piesele necesare în garderobă, nu va mai fi niciodată nevoie să îţi faci griji că nu ai cu ce să te îmbraci. 

Pentru o ţinută de zi, nimic nu te va face să arăţi mai bine, decât dacă ai purta o pereche de jeanşi şi o cămaşă albă. Această combinaţie nemuritoare va arăta foarte bine, indiferent că ai găsit piesele într-un magazin high-class sau într-unul second-hand. 

Pentru o ţinută formală, combinaţia ideală implică o rochie în A şi o pălărie. Croiul fustei în cloş este foarte avantajos, aproape pentru toate siluetele. Deoarece fusta nu este mulată pe corp, atenţia va fi atrasă spre trunchiul superior deasupra abdomenului, care arată mereu mai bine. În partea de jos vor rămâne dezvăluite doar gambele. Această alegere te va face să arăţi mai feminină, chiar dacă ai o personalitate puternică. Pălăria va fi acel plus de stil care va face diferenţa dintre un look interesant şi unul plictisitor. 

Alege accesoriile cu gust

Ducesa este un simbol al simplităţii. Probabil el fiind şi motivul pentru care ţinutele sale sunt considerate mereu de foarte bun gust. Pentru a completa un outfit, alege nu mai mult de 3 inele, în nuanţe aurii sau argintii. Markle este cunoscută pentru accesoriile de acest fel pe care le poartă pe degetul mare. Acest detaliu va fi mereu remarcat cu mult interes.  

Vrei să te îmbraci ca o celebritate? Acum ştii cum să creezi ţinute pentru a te simţii ca o adevărată ducesă!

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.