Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) ridică standardele industriei de videoconferinţe cu un portofoliu de dispozitive de ultimă generaţie şi soluţii PC compatibile cu cele mai performante servicii de conferinţe video, cum ar fi Microsoft Teams şi Zoom.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul Logitech Rally Bar, construit special pentru camere de dimensiuni medii şi Logitech Rally Bar Mini pentru camere mici, transformă întâlnirile video în întâlniri la calitate cinematografică şi cu un sunet clar, totul într-un design all-in-one.

Completând sălile de şedinţe de mari dimensiuni, noul Logitech RoomMate este un dispozitiv PC ce permite clienţilor să ruleze servicii de videoconferinţă cu camere Logitech – precum Rally Plus – fără nevoia de a utiliza un alt PC sau Mac. Acum puteţi simplifica semnificativ configurarea, gestionarea şi utilizarea echipamentelor de videoconferinţă, pentru întâlniri cu un grad ridicat de productivitate, aliniate mediilor de lucru hibride de astăzi.

„Ne-am concentrat întotdeauna metodic asupra a ceea ce doresc clienţii şi anume asupra produselor la calitate premium şi preţ rezonabil”, a declarat Scott Wharton, director general şi vicepreşedinte Logitech Video Collaboration. „De la uşurinţa în utilizare şi manevrabilitate, până creşterea scalabilităţii afacerilor, vrem să facem produse complete, mai bune, reducând în acelaşi timp complexitatea. Scopul nostru este să includem o soluţie de video-colaborare în fiecare spaţiu de întâlnire din lume. Pentru a realiza ce ne-am propus, trebuie ca instalarea şi utilizarea produselor noastre să fie uşoară şi rentabilă, ceea ce credem că am realizat cu acest nou portofoliu de produse”.

Întrucât videoconferinţa continuă să devină o parte integrantă a oricărei afaceri, cel mai recent portofoliu Logitech creează un nou precedent pentru soluţii de videoconferinţe cu adevărat flexibile. Puteţi rula aplicaţii de videoconferinţă acceptate în mod nativ pe Rally Bar şi Rally Bar Mini, cum ar fi Microsoft Teams şi Zoom, sau le puteţi conecta prin USB la orice PC sau Mac. Noul portofoliu Logitech va oferi suport, de asemenea, pentru alte servicii populare de videoconferinţă precum GoTo, Pexip şi RingCentral.

Începând cu a doua cameră video pentru analiza spaţiului de întâlnire cu ajutorul inteligenţei artificiale, până la acoperirea audio extensibilă cu Rally Mic Pods, companiile au acum soluţii scalabile, care sunt incredibil de versatile, dar şi simple de utilizat.

Cu portofoliul Logitech de ultimă generaţie, organizaţiile se pot asigura acum că fiecare sală de şedinţe, indiferent de dimensiunea sau modelul de implementare, poate păstra fiecare angajat, inclusiv pe cei care lucrează de la distanţă, conectat, fără a pierde informaţii audio sau video importante.

Rally Bar şi Rally Bar Mini îşi demonstrează potenţialul în mod deosebit atunci când vine vorba de performanţă şi includ aceste caracteristici impresionante:

  • Optică remarcabilă şi rezoluţii de până la 4K:  Facilitează scenariul unei întâlniri în persoană, practic din orice locaţie, graţie unui set de funcţii de pan şi tilt, integrate într-un dispozitiv video-bar ce oferă calitate optică până la rezoluţii 4K. Rally Bar asigură o calitate a imaginii fără distorsiuni, zoom optic pănă la 5x, ce poate fi extins digital până la 15x zoom total.
  • Claritate ridicată a vocilor: mulţumită ingineriei audio avansate, ambele dispozitive video-bar beneficiază de difuzoare cu nivel scăzut de distorsiune, oferind un sunet clar, în şi din fiecare colţ al camerei. Un set de microfoane direcţionale adaptive care formează un fascicul, captează voci de la fiecare persoană cu o claritate conversaţională remarcabilă, concentrându-se către persoana care vorbeşte şi ajustând automat vocile mai puternice şi mai slabe, suprimând în acelaşi timp zgomotul nedorit. În plus, un sistem brevetat de suspensie anti-vibraţii, reduce vibraţiile din vocea interlocutorului care pot trece prin pereţi, standuri şi mobilier, astfel încât să puteţi auzi şi să fiţi auziţi cu o claritate remarcabilă.
  • Design uimitor: Rally Bar şi Rally Bar Mini au margini elegante şi rotunjite pentru un aspect elegant, minimalist. Dispunând de ţesături din poliester reciclat pe difuzoare, ambele echipamente video bar sunt disponibile în culorile grafit şi alb, pentru a completa perfect estetica sălilor de conferinţă moderne.
  • Super inteligent cu AI încorporat: Ambele dispozitive video bar sunt echipate cu tehnologia Logitech RightSense şi AI Viewfinder, o a doua cameră dedicată procesării computerizate a imaginilor. Camera detectează feţele oamenilor şi acţiunile lor în timp real, sporind capabilităţile de încadrare a imaginilor Logitech RightSight şi a controlului camerei, astfel încât participanţii la întâlnire să fie mereu focalizaţi, fie că se alătură târziu discuţie, fie că se deplasează prin încăpere.
  • Incredibil de simplu de configurat, gestionat şi monitorizat: Dincolo de designul versatil, all-in-one, Rally Bar şi Rally Bar Mini oferă o gestionare excepţională a cablurilor şi a opţiunilor de montare, care asigură instalări uşoare şi sigure, cu un efort minim. Configurarea durează câteva minute şi puteţi monitoriza şi gestiona cu uşurinţă echipamentele video bar de pe o singură platformă, utilizând Logitech Sync sau tabloul de bord preferat pentru gestionarea dispozitivelor. În plus, obţineţi informaţii despre modul în care sălile de conferinţe sunt utilizate, cum ar fi numărul persoanelor, important în special pentru limitele de ocupare a camerelor la locul de muncă în sistem hibrid.

Preţuri şi disponibilitate

Logitech Rally Bar este primul produs din portofoliul de echipamente video bar de ultimă generaţie, şi va fi disponibil pe scară largă la sfârşitul acestui trimestru. Rally Bar dispune de suport integrat Microsoft Teams Rooms pe dispozitive Android, dar şi Zoom Rooms, acesta din urmă fiind disponibil imediat. Preţul pentru Rally Bar începe de la 3.999 €, Rally Bar Mini începe de la 2.999 €, iar Logitech RoomMate începe de la 999 €. Portofoliul Logitech va funcţiona şi cu GoTo, Pexip şi RingCentral.

Pentru a afla mai multe despre cele mai noi soluţii Logitech, vizitaţi site-ul nostru.

Despre Logitech

Logitech proiectează produse care sunt folosite în viaţa de zi cu zi, conectând oamenii la experienţele digitale care contează. În urmă cu mai bine de 35 de ani, Logitech a început să conecteze oamenii prin intermediul computerelor, iar acum este o companie multi-brand, care proiectează produse ce reuneasc oamenii prin conţinut video, muzică, jocuri şi echipamente de calcul. Obiectivul diviziei Logitech Video Collaboration, este de a face întâlnirile video accesibile pentru fiecare afacere şi fiecare persoană, fără a sacrifica din calitate. Logitech îşi doreşte să includă sisteme video în fiecare sală de şedinţe, spaţiu de lucru sau casă. Găsiţi informaţii despre Logitech şi produsele de colaborare video pe www.logitech.com/vc, blogul companiei sau @LogitechVC.

Logitech şi alte mărci Logitech sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Logitech Europe S.A şi / sau ale filialelor sale din SUA şi alte ţări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea companiilor respectiva. Pentru mai multe informaţii despre Logitech şi produsele sale, vizitaţi site-ul web al companiei la www.logitech.com.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.