Având în vedere intrarea în vigoare a Legii nr. 184/2016 privind instituirea unui mecanism de prevenire a conflictului de interese în procedura de atribuire a contractelor de achiziţie publică, Agenţia Naţională de Integritate a lansat pe pagina de Internet o secţiune distinctă, destinată informării persoanelor cu atribuţii în implementarea acestui act normativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

Disponibilă pe pagina de Internet a Agenţiei la adresa https://www.integritate.eu/prevent.aspx, secţiunea grupează mai multe categorii de informaţii utile:

Ghidul de completare a formularului de integritate” şi subsecţiunea Întrebări frecvente

Persoanele care au obligaţia completării formularului de integritate au la dispoziţie atât Legea nr. 184/2016, cât şi un set de informaţii utile cu privire la completarea formularului de integritate. De asemenea, persoanele interesate au la dispoziţie o listă a celor mai frecvente solicitări de informaţii privind mecanismul de prevenire a conflictului de interese în procedura de atribuire a contractelor de achiziţie publică şi răspunsurile aferente.

Date de contact

Persoanele interesate pot solicita inspectorilor de integritate asistenţă de specialitate la numărul de telefon 0372.069.869 interior 111 / 150, sau la adresa de e-mail: preventie@integritate.eu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.