Tenisul de masă este un sport olimpic popular, care are o gamă largă de evenimente competiţionale la nivel internaţional şi naţional. În general, anul competiţional din tenisul de masă începe în luna ianuarie şi se termină în decembrie. În ceea ce urmează, iată câteva dintre cele mai importante evenimente de tenis de masă dintr-un an competiţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ce trebuie să ştii despre tenisul de masă?

Campionatele Mondiale de Tenis de Masă sunt cel mai mare eveniment competiţional al sportului, care are loc o dată la doi ani. Acestea includ turnee individuale şi de echipe, şi atrag participanţi din toată lumea. Competiţia este organizată de Federaţia Internaţională de Tenis de Masă (ITTF) şi este un eveniment cheie pentru jucătorii profesionişti şi amatori.

O altă competiţie majoră este Jocurile Olimpice, care au loc o dată la patru ani şi include şi tenisul de masă. Jucătorii care participă la aceste jocuri sunt printre cei mai buni din lume şi se luptă pentru medalii olimpice.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În plus, există şi alte turnee importante, cum ar fi Cupa Mondială a ITTF, care se desfăşoară anual şi include câştigătorii celor mai importante turnee din întreaga lume. De asemenea, există şi Liga Mondială ITTF, care este un circuit global de turnee care se desfăşoară pe tot parcursul anului şi atrage cei mai buni jucători din lume.

Pe lângă competiţiile oficiale, există şi turnee şi campionate naţionale şi regionale, care sunt importante pentru dezvoltarea jucătorilor tineri şi pentru creşterea popularităţii sportului la nivel local.

Dacă vrei să devii din ce în ce mai bun la pariuri pe tenis de masă, ar trebui să ştii şi care sunt principalii jucători.

Există mulţi jucători de tenis de masă buni în lume, dar unii dintre cei mai buni sunt

  1. Ma Long (China)

Ma Long este considerat de mulţi experţi drept cel mai bun jucător de tenis de masă din toate timpurile. Acesta a câştigat patru titluri olimpice, cinci campionate mondiale şi 34 de turnee internaţionale. Ma Long este cunoscut pentru forţa sa fizică şi pentru abilitatea sa de a lovi mingea cu o putere incredibilă.

  1. Fan Zhendong (China)

Fan Zhendong este un alt jucător chinez care este considerat unul dintre cei mai buni jucători de tenis de masă din lume. El a câştigat două campionate mondiale şi numeroase alte turnee internaţionale. Fan Zhendong este cunoscut pentru viteza sa şi pentru abilitatea sa de a juca cu multă precizie.

  1. Xu Xin (China)

Xu Xin este un alt jucător chinez care se numără printre cei mai buni jucători de tenis de masă din lume. El a câştigat patru campionate mondiale şi a reuşit să se menţină printre primii cinci jucători din lume timp de mai mulţi ani. Xu Xin este cunoscut pentru agilitatea şi viteza sa, precum şi pentru abilitatea sa de a juca cu ambele mâini.

Iată aşadar informaţiile esenţiale pe care ar trebui să le ştii dacă abia acum te apuci de pariuri pe tenis de masă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.