JW Marriott Bucharest Grand Hotel îşi invită clienţii într-o călătorie a gustului şi a rafinamentului culinar în cadrul noului concept de brunch, Bubble On Sunday Sparkling Brunch. Cei care doresc să-şi petreacă duminica într-un cadru deosebit, cu familia sau prietenii, sunt invitaţi să trăiască o experienţă gastronomică de top şi să se bucure de cea mai variată ofertă culinară pentru un brunch din Bucureşti. Experienţa este accentuată de cele zece staţii de gătit live, dar şi de atmosfera efervescentă, unică, de la care nu vor lipsi momentele de muzică live, dar şi un club special conceput pentru copii. Spaţiul dedicat brunch-ului se desfăşoară pe toată suprafaţa celor trei restaurante şi lounge-uri: Cucina – The Italian Kitchen, JW Steakhouse şi Vienna Lounge. Acest spaţiu le permite clienţilor să se bucure de toate specialităţile pregătite de chefi, adică de peste 200 de preparate din întreaga lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Bucătăria şi mâncarea sunt o modalitate de a comunica valori şi sentimente. Am vrut să subliniem acest aspect cu ajutorul noului concept de brunch care oferă clienţilor o experienţă culinară inedită, diversă şi relaxantă. Ne propunem ca Bubble On să fie acel moment al săptămânii pe care oamenii îl aşteaptă cu entuziasm, deoarece ştiu că aici vor găsi o atmosferă extraordinară”, a declarat Tino Lindner, General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Brunch-urile de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel îşi vor surprinde invitaţii şi prin diversitatea tematică internaţională şi locală. Actualmente, brunch-ul este compus din mai multe zone care o să-i atragă pe oaspeţi: sushi, mâncare indiană, mexicană, chinezească, statie live de gătit peşte si fructe de mare, staţia iubitorilor de brânză, staţia de mezeluri italieneşti şi multe altele.

De asemenea, în perioada sărbătorilor de iarnă, brunch-ul va include şi o varietate de preparate tradiţionale româneşti.

Preţul brunch-ului este flexibil şi este încă un avantaj pentru cei interesaţi de astfel de evenimente. Clienţii vor putea alege din trei pachete:

  • Pachetul REFRESH - 275 lei (cu băuturi non-alcoolice)
  • Pachetul CUVEE – 300 lei (cu băuturi non-alcoolice, selecţie de vinuri)
  • Pachetul L’INSTANT TAITTANGER – 375 lei (şampanie, nelimitat)

Membri programului de loialitate Club Connoisseur beneficiază de 25% discount la brunch, pentru patru persoane, sau 20% discount pentru un grup de până la 20 de persoane.

 

Despre JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Cu 402 camere, 12 săli de conferinţă (cu o suprafaţă totală de aprox 2000 mp) şi 6 restaurante şi lounge-uri diverse, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel este unul dintre cele mai generoase, luxoase şi versatile hoteluri din Bucureşti. Deschis în 2000, bucurându-se de o poziţionare privilegiată, în imediata apropiere a Palatului Parlamentului, câştigător consecvent a numeroase premii de excelenţă internaţionale şi locale, JW Marriott Bucharest Grand Hotel se bucură de a fi o destinaţie preferată pentru personalităţi din Europa, precum şi pentru demnitari internaţionali. Hotelul se face remarcat atât prin decorul impresionant, cât şi prin plenitudinea serviciilor reunite sub un singur acoperiş: 6 restaurante selecte, un centru de conferinţe cu dotări tehnice de ultimă oră, o galerie de lux pentru cumpărături, cazino, spa şi fitness. Indiferent dacă optează pentru o spaţioasă cameră de oaspeţi, vin la cină sau prânz, sau organizează un eveniment important, toţi oaspeţii sunt răsfăţaţi cu servicii complete, la standarde de excepţie, la orice oră.

Despre JW Marriott
JW Marriott face parte din portofoliul de brand-uri de lux al Marriott Internaţional şi este prezent în întreaga lume, în oraşe cheie şi destinaţii unice. Brandul se adresează călătorilor rafinaţi şi prezenţi, care caută filozofia brandului – The JW Treatment ™ - potrivit căreia luxul autentic este creat de oameni care sunt pasionaţi de ceea ce fac. Experienţele create de aceştia îi ajută pe oaspeţi să fie pe deplin prezenţi, să creeze legături şi să-şi revitalizeze mintea, corpul şi spiritul.
Inspirat de principiile de mindfulness, JW Marriott este un refugiu conceput pentru a permite oaspeţilor să se concentreze pe sentimentul de a fi întreg - prezent în minte, hrănit în corp şi revitalizat în spirit - prin programe şi oferte care îi încurajează să fie împreună, să acţioneze cu intenţie şi să experimenteze fiecare moment la maxim.
Astăzi sunt peste 80 de hoteluri JW Marriott prezente în peste 25 ţări.
Vizitaţi JW Marriott online, şi pe Instagram sau Facebook. JW Marriott participa în programul Marriott Bonvoy™, noul nume al programului de loialitate care înlocuieşte Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards®, şi Starwood Preferred Guest®(SPG). Programul le oferă membrilor săi un portofoliu extraordinar de branduri, experienţe unice prin Marriott Bonvoy Moments şi beneficii de neegalat, inclusiv acumularea de puncte ce pot fi folosite la şederi gratuite. Pentru înrolarea gratuită sau mai multe informaţii despre program, vizitaţi MarriottBonvoy.marriott.com.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.