JTI se află pe primul loc în evaluarea realizată de Top Employers Institute pentru 23 companii din România. JTI a fost recertificată Top Employer pentru al nouălea an la rând, fiind astfel recunoscută pe termen lung pentru practicile referitoare la oameni, cultura organizaţională şi condiţiile excelente de muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Această certificare reprezintă încă o dovadă a adaptabilităţii şi capacităţii de a identifica noi modalităţi de lucru în aceste vremuri fără precedent, precum şi a determinării de a face ceea ce trebuie faţă de angajaţii noştri şi faţă de societate. În această perioadă, am pus siguranţa celor peste 1.200 de angajaţi în centrul preocupărilor noastre. Totodată, am continuat să împărtăşim succesul cu comunitatea, sprijinind sectorul cultural, unul dintre cele mai afectate de pandemie. Am continuat, de asemenea, să fim un partener pe care statul s-a putut baza. În primele nouă luni ale anului 2021 am plătit taxe de peste 4,2 miliarde lei, cu circa 20% mai mult comparativ cu aceeaşi perioadă din 2020. Dacă politica fiscală şi cadrul de reglementare vor fi predictibile, iar contrabanda se va menţine la sub 10%, vom putea şi pe viitor să creştem contribuţia la buget şi să ne protejăm angajaţii”, a declarat Evgeny Nikolsky, General Manager JTI Romania, Moldova şi Bulgaria.

„Sunt mândru să lucrez într-o companie care este angajator de top în România. Şi, încă şi mai mândru, să conduc fabrica din România, care este foarte apreciată în cadrul grupului JTI datorită calităţii produselor şi excelenţei în execuţie. JTI Manufacturing este prima companie din România certificată 5S Best in class, un principiu de bază al sistemului de management Kaizen, bazat pe îmbunătăţire continuă.  Circa 75% din produsele fabricate în Bucureşti merg la export. Anul trecut, am demarat un program de investiţii de 60 milioane de euro pentru modernizarea capacităţilor de producţie şi, ca urmare, fabrica noastră va juca un rol important în aprovizionarea pieţelor din Uniunea Europeană cu produse JTI. Toate acestea sunt rezultatul eforturilor extraordinare ale oamenilor, spiritului lor de echipă şi a dedicării lor în îndeplinirea obiectivelor. Le mulţumesc tuturor!”, a adăugat Jamie Dunlop, Factory Lead, JTI Romania.

„Ne-am stabilit obiective ambiţioase pentru practicile referitoare la oameni şi acest premiu vine să confirme că am reuşit să le îndeplinim. JTI Romania va continua să se concentreze pe starea de bine a angajaţilor, pe dezvoltarea personală şi profesională, adaptând şi îmbunătăţind mediul de lucru, fie la birou, fie acasă. Aceste programe vor consolida statutul JTI ca Top Employer în România. Suntem hotărâţi ca în anii care urmează să creştem sprijinul şi interacţiunea cu oamenii cu potenţial de creştere. Cei care ne-ar putea fi colegi sunt invitaţi să-şi atingă adevăratul potenţial, să beneficieze de oportunităţile de carieră la nivel naţional şi internaţional şi, nu în ultimul rând, să fie parte din cultura noastră organizaţională, pe care o considerăm extraordinară”, a spus Vaida Vegelyte, People & Culture Director JTI Romania, Moldova şi Bulgaria.

La nivel global, JTI a fost recunoscută unul dintre cei doar 11 Angajatori de Top. Compania este Angajator de Top în 66 de ţări în toată lumea.

„Este o onoare să fim din nou certificaţi de Institutul Top Employers. Oamenii noştri sunt în centrul a tot ceea ce facem, de aceea scopul nostru este să le oferim cel mai bun mediu de lucru posibil. Pentru noi, este foarte important să le oferim celor 40.000 de colegi oportunitatea de a se dezvolta, precum şi condiţiile optime şi sprijinul pentru a-şi atinge potenţialul”, a precizat Howard Parks, JTI’s Senior Vice President, People & Culture.

Institutul Top Employers este o autoritate globală care certifică excelenţa condiţiilor de muncă pe care angajatorii le asigură oamenilor. Înfiinţat cu 30 de ani în urmă, Institutul Top Employers a certificat 1.691 de organizaţii din 120 de ţări şi regiuni, totalizând peste 7 milioane de angajaţi.

JTI şi-a început activitatea în România în 1993 (ca R.J. Reynolds), şi a fost una dintre primele companii multinaţionale care a investit pe plan local. JTI se implică activ în comunitate: compania este partener al Festivalului International de Teatru de la Sibiu (FITS), al TIFF, al "Turneelor de poveste" - serie de turnee muzicale în oraşele mici, al Festivalului SoNoRo şi sponsor oficial al Gigi Căciuleanu Romania Dance Company. Fiind unul dintre cei mai importanţi investitori japonezi în România, JTI sprijină Grădina Japoneză din Herăstrău, Căsuţa de Ceai din Muzeul Naţional de Artă şi Centrul de Studii Româno-Japoneze din cadrul Universităţii Româno-Americane. „Întâlnirile JTI”, eveniment lansat în anul 2000, a devenit un brand cultural naţional în dansul contemporan. Compania susţine, din anul 2000, Bursele JTI pentru Jurnalişti, fiind de asemenea partener al Burselor EuropaFM şi Internship 2.0. Din 1998, se desfăşoară programul Seniorii JTI, prin care 45 de vârstnici din Sectorul 2 primesc zilnic alimente şi medicamente, iar de-a lungul anilor compania a colaborat şi colaborează cu Samusocial, Ateliere fără frontiere, ARC, SoSiSeSa şi alte organizaţii neguvernamentale, sprijinind proiecte sociale prin care sunt susţinute persoane din categorii defavorizate în diverse zone ale ţării.

JTI este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din tutun şi produse pentru vapat, cu operaţiuni în peste 130 de ţări. Cu sediul la Geneva, Elveţia, JTI are peste 40.000 de angajaţi, fiind membră a grupului Japan Tobacco. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.jti.com.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.