Inovaţie şi Reputaţie: cel mai bun medic, cel mai bun şef de secţie clinică, cel mai bun director medical, cea mai bună echipă medicală, cel mai bun manager, cel mai bun spital - aceasta este tema ediţiei 2018 a Convenţiei Române a Spitalelor ROHO (Romanian Hospital Convention), amplu eveniment internaţional dedicat calităţii actului medical, care reuneşte anual la Bucureşti specialişti din sănătate de pe trei continente, pentru a prezenta bune practici, reuşite şi premiere medicale, modele de management, proiecte şi investiţii din sănătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ROHO 2018 în cifre: 10 ţări participante, 30 de speakeri, 300 de invitaţi - medici, şefi de secţii clinice, directori medicali, echipe medicale, manageri de spitale publice şi private, investitori şi finanţatori din sănătate, companii cu tehnologii şi inovaţii pentru sănătate.

Convenţia, aflată la a treia ediţie, cuprinde conferinţe specializate şi o expoziţie tematică. Evenimentul va avea loc pe 22 şi 23 noiembrie la Bucureşti astfel: Ziua 1, 22 noiembrie, la Radisson Blu Hotel, iar Ziua 2, 23 noiembrie, la Palatul CEC din Bucureşti.

Din programul ROHO 2018: DR. SYED MASUD, Medicul Anului 2017 în Serviciul de Ambulanţă Aeriană în MAREA BRITANIE, Spitalul Universitar Oxford; PROF. ASOC. DR. NICOLAY YANEV, Medicul Anului 2017 în BULGARIA, Spitalul Universitar din Sofia; ECHIPA MEDICALĂ COORDONATĂ DE DR. BOGDAN MOLDOVAN, Triplu transplant renal la Spitalul Sf. Constantin din Braşov, ROMÂNIA; VINCENT-NICOLAS DELPECH, CEO, Spitalul Universitar Necker-Enfants Malades, cel mai mare spital de copii din FRANŢA; DR. TORCUATO ROMERO LÓPEZ, Director General, Spitalul Costa del Sol, Cel mai bun spital din SPANIA; Primul spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din ROMÂNIA, prezentat de CARMEN USCATU, Preşedinte şi OANA GHEORGHIU, Vicepreşedinte, Asociaţia „Dăruieşte Viaţă”; FRANCESCO GALLI, Chief Executve Ofcer, San Donato Hospital Group, cel mai mare grup privat de spitale din ITALIA. Agenda convenţiei, lista vorbitorilor şi informaţii suplimentare despre eveniment sunt disponibile pe www.roho.com.ro.

Master Partner al primelor trei ediţii ROHO este Philips, “companie de tehnologie în domeniul sănătăţii axată pe îmbunătăţirea vieţii oamenilor şi pe generarea de rezultate mai bune pe parcursul tuturor etapelor sănătăţii”, care va fi reprezentată în programul oficial al Convenţiei de către REINIER SCHLATMANN, CEO PHILIPS Central and Eastern Europe.

ROHO - Romanian Hospital Convention este un concept creat de BORO PR & COMMUNICATION şi face parte din seria evenimentelor internaţionale şi a proiectelor de comunicare pentru sănătate din portofoliul agenţiei, proiecte prezentate pe www.SpatiulMedical.ro

Master Partner ROHO 2018: Philips

Professional Partner ROHO 2018, Ziua 2, Palatul CEC: Bristol-Myers Squibb

Parteneri ROHO 2018: 99 Technologies, Sante International, Kapamed, CEC Bank

Susţinători ROHO 2018: Swiss Solutions, Icemed, Grupul Monza

Official Car: Mercedes-Benz, Ţiriac Auto

Agenţia de comunicare BORO PR & COMMUNICATION se numără printre finaliştii Romanian PR Award 2018, competiţie aflată la a XVI-a ediţie, ediţie care “s-a bucurat de susţinerea unui juriu internaţional de top, reunind competenţe în comunicare din SUA, Marea Britanie, Germania, Italia, Suedia, Cehia, Olanda, Serbia, Rusia şi România. Romanian PR Award s-a impus în ultimii ani drept cel mai important eveniment de recunoaştere a excelenţei în domeniul comunicării de afaceri din România”.

www.roho.com.ro

www.spatiulmedical.ro

www.facebook.com/SpatiulMedical

Contact: health@borocommunication.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.