iGlow şi-a câştigat deja de ceva timp aprecierea clientelor, fie ele persoane fizice sau persoane care deţin un salon hair & beauty. Atunci când începi un astfel de business, calitatea primează dacă vrei să îţi formezi un portofoliu frumos de clienţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stiliştii obţin rezultate excelente chiar şi cu două-trei produse dacă sunt de calitate, dar bineînţeles contează şi skill-urile lor. Când un make-up artist foloseşte cosmetice profesionale, clientele pot să danseze toată noaptea la petrecere şi să mănânce cât vor. Iar când vine vorba de aparatură, uscătoare, plăci şi ondulatoare acestea trebuie să fie profesionale, pentru a nu degrada părul clientelor, dar şi pentru a obţine coafuri spectaculoase. Toate acestea şi multe altele le vei găsi la iGlow.ro.

Aparatura pentru păr

Dacă eşti hairstylist cu siguranţă ştii că ai nevoie de aparatură care să nu ardă părul, care să-l stilizeze rapid şi eficient, lăsându-l cu un aspect strălucitor, plin de vitalitate. Alege de la iGlow placa de păr Ultron Mach Plus, disponibilă în două nuanţe, alb şi negru. Aceasta este o placă profesională cu plăci ceramice şi titan şi îndreaptă părul la perfecţie, prin tehnologie cu infraroşu. Lungimea cablului este un alt plus al acesteia, având 3 m, deci îţi va fi foarte uşor să o mânuieşti. De asemenea, cablul este rotativ la 360 de grade, deci nu te va încurca nici o secundă când creezi bucle cu ajutorul plăcii.

La categoria de uscătoare de păr vei regăsi o varietate de branduri importante precum cele de la BabyLiss, Lady Stella, GA.MA şi altele. Un uscător Lady Stella poate fi singurul de care vei avea nevoie mulţi ani de acum încolo, având o durată de viaţă de până la 10 ori mai mare faţă de alte uscătoare. Puterea este de 2 ori mai mare, fiindcă dispune de generator Turbo Ion. Design-ul său este ergonomic, este mult mai uşor faţă de alte uscătoare, ceea ce înseamnă că mâna ta nu te va durea la fel de mult când îl foloseşti. Datorită performanţei uscătorului de păr şi a tehnologiei noi de care dispune, timpul de uscare este mai scurt având o eficienţă de 60% mai ridicată, aspectul părului va fi îmbunătăţit, oferindu-i extra strălucire şi supleţe. Prin tehnologia Ion se vor forma mici particule de apă ce vor hidrata părul, iar firele vor căpăta un aspect neted, sănătos.

Se cunoaşte de la distanţă când foloseşti vopsele profi

Clientele uneori mai experimentează acasă, însă nu mereu au rezultate fericite. Moment în care se prezintă la salonul tău ca să repari ce au stricat ele. De aceea, ai nevoie de vopsele profesionale, cu ajutorul cărora să obţii culori spectaculoase, vibrante şi strălucitoare. Iar atunci când foloseşti ce trebuie, rezultatul va vorbi de la sine şi clientele vor avea parte de o culoare durabilă.

Vei găsi la iGlow o varietate de vopsele din care să alegi, printre ele aflându-se şi cele de la BBCOS Innovation şi Keratin. Cele din a doua categorie au proprietăţi speciale, conţinutul de keratină împreună cu pigmenţii de calitate superioară oferind o acoperire perfectă a firelor albe, o culoare uniformă, iar părul clientelor va arăta mereu mătăsos, plin de vitalitate şi strălucire. Pe lângă vopsele mai găseşti la iGlow şi oxidanţi, pudre decolorante, şampon şi balsam, tratamente pentru păr, fixative şi orice altceva mai ai nevoie în salonul tău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.