Atunci când vrei să-i faci un cadou deosebit iubitei sau soţiei tale, este recomandat să uiţi de cadourile practice. Oricât de drăguţ ar fi un nou set de farfurii, acest dar este mai degrabă potrivit pentru o mamă, soră sau mătuşa. Un cadou romantic, pe de altă parte, este mai special şi o dovadă a iubirii tale pentru ea. De aceea, iată câteva modalităţi unice de a-ţi exprima dragostea faţă de persoana iubită, indiferent că sunteţi împreună de trei luni, de un an sau de o viaţă întreagă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cadouri romantice pentru femei

Iubirea trebuie sărbătorită cu ocazia fiecărui eveniment special din viaţa voastră: Ziua Îndrăgostiţilor, 8 Martie, aniversarea căsătoriei, prima întâlnire şi altele. Dacă eşti în căutarea unui cadou senzaţional ce se pretează ocaziilor romantice, poţi apela cu încredere la ideile de mai jos. Nu vei da greş!

  • Seară romantică

Planificarea unei seri romantice pentru iubita sau soţia ta este o dovadă de necontestat a iubirii pe care i-o porţi. Pentru o reuşită în acest sens, creează un cadru romantic deosebit, care poate fi orice loc adorat de ea: acasă, la restaurant, pe o plajă, la picnic sau oriunde crezi că îi va plăcea. Atmosfera intimă poate fi realizată şi cu ajutorul unor melodii de dragoste, a unui aperitiv delicios şi a unei băuturi rafinate.

  • Trandafirul, simbolul dragostei

Din categoria surprizelor romantice face parte şi clasicul trandafir, considerat simbolul iubirii. Dacă femeia din viaţa ta iubeşte aceste flori, oferă-i un buchet imens de trandafiri în culoarea preferată. Sau şi mai bine, poţi opta pentru cutii cu trandafiri criogenati care să includă şi o felicitare personalizată. Dacă îţi place ideea, Californiaflowers.ro livrează florile direct la destinatar, aşa că o poţi surprinde acasă sau la serviciu.

  • Weekend romantic

Un weekend romantic va rămâne în amintirea iubitei tale, fie că este vorba de unul în ţară sau unul în exterior. Paris, Roma sau Viena sunt numai bune pentru o escapadă romantică. Dar nu este obligatoriu să îţi duci jumătatea în afara ţării. România este şi ea plină de locuri frumoase, la munte sau la mare, în care puteţi petrece clipe de vis.

  • Relaxare în doi la SPA

Oferă-i iubitei un cadou de cuplu inedit, precum relaxarea la SPA. Amândoi veţi ieşi din intimitatea casei şi veţi uita de rutină şi stres. Poţi alege să mergi la SPA în oraşul tău sau poţi opta pentru o staţiune balneară. În acest fel, vei putea combina sesiunile de masaj cu plimbările în aer liber. Relaxarea la SPA este o idee minunată pentru a face o surpriză persoanei iubite şi pentru a petrece perfect timpul în doi.

Orice sărbătoare poate fi o ocazie să-i demonstrezi persoanei iubite cât de mult ţii la ea. Nu este atât de greu să o surprinzi, dacă eşti atent şi ştii ce îi place să facă, ce preţuieşte cel mai mult şi ce ar putea să o facă mai fericită. Aşadar, tu o cunoşti cel mai bine, ai încredere în instinctul tău, inspiră-te din ideile de mai sus şi spune-i cât de mult o iubeşti într-un fel unic!

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.