Să creşti un copil poate ajunge să fie destul de obositor într-un anumit moment, mai ales atunci când te ocupi de el mai mult singură în timp ce ai şi alte treburi de făcut în jurul casei. Dacă uneori te simţi obosit/ă, să ştii că e ceva normal şi nu trebuie să te simţi vinovat/ă pentru asta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, este în regulă dacă apelezi la persoanele dragi pentru puţin ajutor atunci când te simţi copleşit/ă de situaţie. Dacă ai nevoie de 3 idei practice cu ajutorul cărora vei reuşi să-l ţii pe cel mic ocupat o vreme, astfel încât tu să-ţi poţi realiza celelalte îndatoriri, acest articol poate fi exact ceea ce căutai. Citeşte-l până la capăt şi află despre ce e vorba!

Iată cele mai bune lucruri cu care îţi vei ţine copilul ocupat

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

1.     Cărţi de colorat

Primul dintre lucrurile care îi atrag întotdeauna pe copii sunt cărţile de colorat cu personajele de desene animate. În cazul fetelor, vorbim despre Mica sirenă, Elsa, Frumoasa adormită sau Cenuşăreasa, iar pentru băieţi sunt cărţile de colorat cu maşini, roboţi sau diverşi super eroi, cum ar fi Hulk, Spiderman sau Batman. Alături de cărţile de colorat, asigură-te că le cumperi şi nişte creioane şi carioci de calitate cu care să se poată distra oricând. Poţi încerca, de asemenea, cărţile de colorat pe numere, care indică culorile potrivite pentru toate suprafeţele, astfel încât să obţină imaginea corectă.

2.     LEGO

În continuare, jocurile LEGO nu au dezamăgit niciodată, fiind atracţia principală şi aflându-se pe listele de dorinţe pentru cadourile de Crăciun ale copiilor din întreaga lume de multă vreme. Acestea au diverse tematici, inspirate, din nou, din desenele lor preferate, ceea ce, automat îi va atrage. Fiind special concepute pentru copii de diverse vârste şi extrem de atractive, acestea sunt un mod perfect de a-i ţine ocupaţi o vreme, până ce tu vei putea să termini ceea ce ţi-ai propus prin casă.

3.     Plastilină

Nu în ultimul rând, modelarea plastilinei este o altă activitate preferată de copii, ce reuşeşte să-i menţină interesaţi şi implicaţi o bună perioadă de timp, putând să modeleze absolut orice le trece prin minte, de la cele mai rudimentare, până la cele mai complexe forme. Spre exemplu, cei de la Biroticienii.ro au disponibile pe site-ul lor numeroase modele de plastilină la diferite preţuri din care le poţi alege pe cele care crezi că l-ar capta cel mai tare pe cel mic. Apoi, după ce vei observa cât de practică şi utilă e această variantă vei regreta că nu ai făcut acest lucru mai devreme! 

Prin urmare, toţi părinţii se confruntă cu momente în care simt că sunt depăşiţi de situaţie sau copleşiţi de oboseală şi stres, însă nu există bucurie mai mare decât cea de a avea un copil sănătos de care să te poţi bucura. Pentru a câştiga, din când în când, ceva timp pentru tine sau treburile casnice, apelează la ideile de mai sus şi nu ai cum să dai greş!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.