La capitolul plăci ceramice ne întrecem în preferinţe. Acestea au un dublu rol, sunt atât funcţionale, cât şi estetice şi în mod cert vor completa locuinţa într-un mod mai plăcut. Sunt cele care aduc o notă de farmec sau dimpotrivă, încarcă vizual un spaţiu şi dau senzaţia că este aglomerat. Cert este că prin alegerea făcută în ceea ce priveşte gresia şi faianţa din casă puteţi crea un efect optic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atunci când faceţi o astfel de alegere nu uitaţi de Imperial White. Cum toţi se întrec în oferte, veţi fi interesaţi şi curioşi să găsiţi variante potrivite ca design, dar şi ca preţ. Aici se regăsesc produse de la branduri din Spania. Este vorba de un direct importator, care vă oferă calitate la preţuri excelente. Deţine un showroom însă îşi prezintă oferta şi online.

Gresia de interior sau cum să o alegeţi din rândul modelelor la modă

Faceţi o clară distincţie între gresie de interior şi de exterior, altfel produsul nu va avea rezistenţa la care vă aşteptaţi. De altfel placăm cu gresie din motive raţionale şi practice ce ţin de îndelungata rezistenţă a acestor plăci, în comparaţie, spre exemplu, cu parchetul. Gresia îşi menţine calităţile şi în ciuda umezelii crescute, spre exemplu.

În alegerea făcută adesea contează şi alţi factori. Dacă în încăperi aveţi sau intenţionaţi să montaţi şi faianţă, aceasta trebuie să se mixeze armonios alături de gresie. Ori nuanţa şi modelul celor două tipuri de plăci merg mână în mână.

De la Imperial White vă puteţi achiziţiona gresie într-o varietate de nuanţe şi tipuri. Regăsiţi aici inclusiv pe cea antiderapantă, pentru că în băi sau bucătării aceasta poate fi o problemă - diverşi factori care duc la umiditate crescută, fac podeaua să fie umedă şi alunecarea pe aceasta este riscantă. Alegeţi gresia stil parchet, dacă îmbinarea podelei dă înspre camere, unde aveţi plăci din lemn pe jos. Preferaţi pe cea lucioasă ca marmura şi creaţi un efect de eleganţă sublimă în încăpere. Oricum ar fi, calitatea gresiei este asigurată de furnizor.

Se ştie despre Spania că este una dintre ţările ce dă tonul în modă în ceea ce priveşte gresia şi faianţa. Câştigaţi prin Imperial White şi acest avantaj, de a avea acces la o sursă de materiale ce ţin cont de trenduri, sunt de calitate şi la preţuri rezonabile.

Finisajele casei realizate cu atenţie - aţi descoperit stocul de la Imperial White?

Pentru ca locuinţa să fie complet finisată aşa cum vă doriţi trebuie să păstraţi un stil comun. Mergeţi pe aceeaşi linie a eleganţei la capitolul finisaje. La Imperial White veţi găsi de asemenea vopsea pentru pereţi sau alte materiale de construcţie, plăci ceramice cu care să decoraţi şi să creaţi efecte wow. Descoperiţi culori precum indigo, kaki, verde sau alb la plăcile decorative în relief sau cu design abstract ori geometric.

Pentru doritori, Imperial White oferă asistenţă şi chiar şi transport. Descoperiţi detalii din pagina oficială.

Contact:

Craiova, Dolj

+40 733893399

info@imperial-white.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.