Cea mai importantă competiţie europeană de PPC, SEO şi Content Marketing va avea gala de premiere la Palatul Parlamentului din Bucureşti, pe 14 mai. Agenţiile şi echipele in-house mai pot înscrie campanii în competiţia European Search Awards până pe 28 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
European Search Awards este deja o tradiţie pentru cele mai bune agenţii, campanii şi profesionişti din industrie, şi validează, an de an, excelenţa, inovaţia şi profesionalismul din segmentul de search din Europa.

Organizatori: We Are Search, Don’t Panic şi SEOmonitor

We are Search este semnează integral premiile The Search Awards, competiţii printre care se numără UK Search Awards, MENA Search Awards, APAC Search Awards, US Search Awards şi Global Search Awards.

Don’t Panic este unul dintre cei mai importanţi organizatori de evenimente din Marea Britanie şi totodată cel care este cunoscut în rândul publicului datorită reputaţiei, a eticii şi a credibilităţii.

SEOmonitor este sponsorul principal al European Search Awards. Aplicaţia cu acelaşi nume dezvoltată în România şi folosită de specialişti din întreaga lume se autodefineşte drept creator de soluţii SEO care ajută agenţiile să îşi concentreze proactiv eforturile pe lucrurile care contează.

Înscriere şi desfăşurare

European Search Awards deschide mai multe categorii şi subcategorii de premii:

  • Campaign Awards (Best Use of Search – Retail / Ecommerce SEO & PPC, Best Use of Search B2B SEO & PPC, Best Local SEO Campaign, Best Low Budget PPC Campaign, Best Use of Content Marketing şi multe altele)

  • Innovation / Software Awards (Best Software Innovation, Best SEO Software Suite, Best Search Software Tool etc.)

  • Agency / Team Awards (Best In-House Team, Best Small SEO Agency, Best Large Integrated Search Agency şi altele)

Înscrierea este permisă tuturor companiilor şi profesioniştilor care livrează campanii în Europa, până la data de 28 februarie 2020. Citeşte pe site-ul oficial al evenimentului lista completă a categoriilor, criteriile de jurizare şi reperele din anii precedenţi.

Procesul de jurizare se desfăşoară ca panel, în două etape. Juriul este ales din rândul celor mai apreciaţi experţi ai industriei. În ceea ce priveşte calendarul evenimentului, acesta va arăta astfel:

  • 28 februarie: termenul final pentru înscrierea participanţilor

  • 8 aprilie: prima sesiune de jurizare

  • 9 aprilie: anunţarea finaliştilor

  • 14 mai: decernarea premiilor

Decernarea premiilor European Search Awards 2020

Ediţia din 2020 a European Search Awards se va desfăşura în Bucureşti, la Palatul Parlamentului, în data de 14 mai.

Agenţiile şi echipele in-house care vor să se înscrie în competiţie pot completa formularul de înscriere de pe website-ul oficial până pe 28 februarie. Cei care vor să participe pentru a rămâne conectaţi cu ceea ce se întâmplă în industrie îşi pot achiziţiona bilete de pe website-ul Don’t Panic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.