Ediţia din acest an a Europa League este una dintre cele mai interesante după multă vreme. Faptul că avem cluburi atât de mari intrate în competiţie şi toate capabile să o câştige nu face decât să crească aşteptările, mai ales acum că urmează fazele eliminatorii ale competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Majoritatea microbiştilor se întreabă cine va câştiga a doua competiţie europeană. Dacă vrei să pui la pariuri pe Europa League ar trebui să o faci fiind conştient de care sunt şansele reale ale echipelor.

Aşadar spre ce echipe ar trebui să îţi îndrepţi atenţia în această stagiune?

Citeşte în continuare pentru a afla toate informaţiile de care ai nevoie pentru a pune pariul cu cele mai mari şanse

  1. Arsenal

Este foarte greu să discuţi despre orice fel de favorite pentru câştigarea competiţiei fără să o incluzi pe Arsenal. Echipa pregătită de spaniolul Mikel Arteta zboară în acest moment în Premier League. Este cea mai bună echipă din Anglia iar acest lucru este dovedit, dincolo de orice, de poziţia în clasament. Faptul că Arsenal reuşeşte să fie peste Manchester City, considerată de mulţi cea mai puternică echipă din lume la ora actuală, cu un antrenor legendar, spune tot ce ar trebui să ştii despre echipa londoneză. Cu o cotă de 5.00 pentru câştigarea Europa League, tunarii sunt într-o mare formă în această stagiune şi e de aşteptat să joace chiar şi mai bine din fazele eliminatorii ale competiţiei pentru că Arteta va fi conştient că acum există şanse reale să câştige competiţia deci nu ar mai trebui să menajeze niciun jucător esenţial pentru meciurile următoare. Cu nume importante (şi cu condiţia ca jucătorii să nu se accidenteze) precum Partey, Saliba, Saka, Odegaard sau Jesus, Arsenal porneşte ca marea favorită.

  1. FC Barcelona

Catalanii se află într-o perioadă de tranziţie, asta este clar. Mai mult decât atât, Xavi este o legendă a clubului, însă este un antrenor foarte tânăr, aflat la început de drum, care nu are experienţa necesară pentru a duce chiar acum clubul pe culmile gloriei. Drept dovadă, eliminarea Barcelonei din UEFA Champions League în acest sezon. Cel puţin asta spune teoria. Practica însă este puţin mai nuanţată. Asta pentru că Barcelona este pe primul loc în La Liga. Tot practica ne arată că Barca beneficiază de nişte talente imense în lot de care Xavi se poate folosi precum Pedri, Lewandowski sau Ansu Fati. Cu o cotă de 5.50, Barca este un pariu înţelept.

  1. Manchester United

Cu a treia şansă la cucerirea trofeului, diavolii roşii nu ar trebui ignoraţi sub nicio formă. Echip arată din ce în ce mai bine în acest sezon, iar achiziţiile din vară se integrează excelent. Antony aduce mult pericol pentru defensive pe flancul său în timp ce Lisandro Martinez aduce siguranţă şi linişte în centrul apărării. Este fix de ce avea nevoie Manchester United. Cu o cotă de 9.00, United este a treia favorită, dar trebuie să treacă de Barcelona, ceea ce va fi foarte dificil.

Iată aşadar care sunt principalele favorite pentru această ediţie de Europa League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.