Pentru un bărbat, se poate dovedi a fi dificil să găseşti mereu ţinutele potrivite pentru fiecare ocazie. Când mergi în club, cu atât mai mult, întrucât este o ocazie care nu este extrem de casual, dar nici una sofisticată. Bineînţeles, depinde de tipul de club în care mergi, însă există câteva idei la care poţi apela atunci când te simţi neinspirat. Vrei să descoperi care sunt acestea?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată 4 idei de ţinute pe care le poţi adopta la următoarea ieşire în club!

1.    Ţinută fluidă

Prima variantă se potriveşte unei firi mai artistice, sensibile, căreia îi plac lucrurile estetice şi apreciază frumosul în viaţă. Această ţinută fluidă este compusă dintr-o cămaşă albă, de preferat de in şi o pereche de pantaloni bărbăteşti largi, care să fie într-o nuanţă de bej deschis. La mannen.ro găseşti o varietate de pantaloni dintre care poţi alege perechea potrivită pentru tine. O astfel de ţinută emană lejeritate şi sugerează că eşti o persoană libertină, aventuroasă, care iubeşte viaţa. În plus, te vei simţi extrem de confortabil, ceea ce te va ajuta să te distrezi şi mai tare.

2.    Ţinută cargo

Următoarea variantă este foarte la modă, fiind o variaţiune a stilului militar. Pantalonii sunt cheia acestei ţinute, pantalonii cargo negri, bej sau kaki fiind extrem de stilaţi şi exprimând un aer relaxat, dar şi foarte atractiv. Dacă îi combini cu un tricou sau un hanorac simplu alb sau negru, vei fi printre cei mai bine îmbrăcaţi bărbaţi de acolo. Poţi să personalizezi ţinuta prin adăugarea unor accesorii, cum ar fi un lanţ sau inele.

3.    Ţinută elegantă

Această ţinută de tip elegant se potriveşte bărbaţilor mai serioşi, ambiţioşi, care preferă aspectul în detrimentul confortului. În funcţie de club, această ţinută este mai mult sau mai puţin potrivită, însă nu trebuie să porţi neapărat un costum întreg, ci doar pantaloni eleganţi cu un tricou sau cămaşă albă, iar astfel vei avea o ţinută foarte frumoasă.

4.    Ţinută lejeră

Ultima ţinută pe care o poţi aborda atunci când mergi într-un club este cea lejeră. Bineînţeles, unele cluburi nu acceptă astfel de ţinute, ci numai cele formale, aşa că informează-te înainte de acest aspect. Dacă preferi să fii relaxat şi să te simţi confortabil, adidaşii sau teneşii sau prietenii tăi cei mai buni. Îi poţi combina cu o pereche de pantaloni de trening sau un hanorac, dar nu ambele, întrucât trebuie adăugată şi o piesă mai sofisticată sau un accesoriu, pentru a nu transmite o impresie greşită şi ideea de aspect neîngrijit.

Aşadar, ieşitul în club înseamnă distracţie, relaxare, evadare de la stresul cotidian. Cu toate acestea, dacă vei avea o ţinută reuşită, în care să te simţi bine şi care să îţi ofere mai multă încredere în tine, seara va fi şi mai reuşită. Inspiră-te din ideile de mai sus pentru viitoarea ieşire în club, adaugă parfumul tău preferat şi pregăteşte-te pentru o seară plină de distracţie şi voie bună.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.