Telefonul mobil a devenit o extensie a personalităţii fiecărui om. În telefonul tău ai la îndemână amintirile şi contactele dar şi acces nelimitat la foarte multe informaţii şi de aceea este foarte important să ai grijă de acesta. Nu este plăcut să îţi vezi telefonul cu ecranul fisurat, plin de zgârieturi sau defect din orice alt motiv. De aceea, ai nevoie de accesori de calitate care să-l protejeze pentru o perioadă lungă de timp. Dacă vrei să aflii care sunt cele mai eficiente metode prin care poţi preveni deteriorarea telefonului tău, citeşte în continuare acest articol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

TOP 3 metode simple şi eficiente care să-ţi protejeze telefonul de daune

Instalează aplicaţii de încredere

Protecţia telefonului tău trebuie făcută atât din exterior, cât şi din interior. Evită să descarci aplicaţii pe care nu le cunoşti sau să descarci fişiere care nu îţi inspiră încredere. Versiunile neoficiale ale aplicaţiilor populare pot avea dezvoltatori necunoscuţi, iar funcţionalitatea telefonului tău poate fi afectata. De asemenea, este important să îţi securizezi telefonul şi cu parole de tipul pin, amprentă sau face id. Încearcă una sau mai multe metode de securitate, astfel încât să ai siguranţă că tu eşti singurul care are acces la informaţiile telefonului tău. Evită să utilizezi informaţii personale, precum data de naştere, numele tău sau alte informaţii uşor de ghicit.

Aplica o folie de protecţie

În cele mai multe cazuri, când vine vorba de deteriorarea telefonului, ecranul este primul care are de suferit. Fie că este vorba de zgârieturi sau chiar de fisuri, defectarea ecranului poate să ducă la o funcţionare defectuoasă a telefonului. Pentru a evita acest lucru este ideal să foloseşti o folie de protecţie de calitate şi să eviţi să îţi laşi telefonul în buzunar cu alte obiecte, precum monede sau chei. De asemenea, nu este indicat să laşi telefonul în medii abrazive, precum nisipul.

Foloseşte o husa de protecţie

La căderea uşoară a telefonului, există riscul că telefonul tău să se spargă total. Chiar şi cele mai noi smartphone-uri nu au descoperit tehnologii suficient de avansate că să protejeze telefoanele de şocul unei căderi. Astfel, sticla fragilă a telefonului, dar şi alte componente se vor degrada foarte uşor dacă nu alegi o husă de protecţie. Poţi alege din mai multe tipuri de huse din magazinul de specialitate Lerato.ro, în funcţie de modelul telefonului tău. Ai variante de huse pentru iPhone 13 Pro Max, dar şi pentru orice alte modele de telefoane de la cei mai cunoscuţi producători.

De multe ori, din neatenţie sau din grabă poţi avea tendinţa să nu îţi pui telefonul în cele mai potrivite locuri sau să îl scapi. De aceea, oricare din sfaturile de mai sus te vor ajuta să ai un telefon în perfectă stare pentru o perioadă mai lungă de timp. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.