Ai căutat deja informaţii despre obiectivele turistice ale următoarei destinaţii de vacanţă, ţi-ai cumpărat costumul de baie, câteva haine lejere, dar totodată “în trend”, iar acum eşti la capitolul prosoape de plajă?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Citeşte mai jos câteva recomandări care vin la fix şi îţi vor face misiunea asta mult mai uşoară.

  1. Vezi de câte prosoape de plajă ai nevoie, ce dimensiuni sunt necesare şi care ar fi modelele preferate

Dacă achiziţionezi un prosop de plajă doar pentru tine este simplu, dar dacă ai în vedere toată familia, mai bine îţi faci un“mic inventar”: câte să cumperi, care sunt dimensiunile necesare, care ar fi modelele preferate etc.

Copiii vor dori un prosop de plajă în culori vii şi cu modele jucăuşe, în vreme ce bărbaţii mizează mai mult pe simplitate, iar tu ştii exact ce îţi este pe plac.

Hotărâtă sau nu, intră pe Sensodays.ro, la secţiunea prosoape de plajă unde găseşti o mulţime de produse din care poţi alege.

  1. Stabileşte criteriile de selecţie ale prosoapelor de plajă

Mărimea, modelul şi culoarea sunt criterii standard şi intuitive. Dar, dacă vrei ca prosopul de plajă să fie o investiţie pentru mai multe sezoane, cu siguranţă îţi doreşti un articol de calitate, care să “reziste” diverşilor factori care îl pot deteriora, cum sunt apa sărată a mării, nisipul şi mai ales soarele.

Fii atentă la materialul din care este făcut prosopul, la calitatea fibrelor, densitate, brand. Alege prosoapele din bumbac, cu o densitate cât mai mare, recomandabil peste 300 grame / metru pătrat. La SensoDays găseşti aceste informaţii în pagina fiecarui produs.

  1. Alege dintre opţiunile recomandate de noi

Dacă eşti pe ultima sută de metri şi vrei să pleci cât de curand la plajă, iată câteva dintre opţiunile recomandate de noi. Modele, culori, materiale, branduri diferite – toate pentru ca la final să îţi găseşti prosopul de plajă cu care vei pleca în vacanţă anul acesta.

Nu uita că poţi veni şi în showroom-urile Sensodays din Bucureşti (Showroom Băneasa, str. Bilciureşti, nr. 20-22 şi Showroom Kitchen Eroilor, str. Ştirbei Vodă, nr. 160-162).

  • Esprit propune modele clare, în culori optimiste, marine, care să te introducă şi mai bine în atmosfera de vacanţă. Modelul acesta, de exemplu, din bumbac velur are dimensiunile de 100x180 cm, densitatea de 380 gr/m2, păstrează logo-ul şi denumirea brandului, fiind o variantă perfectă dacă îţi doreşti ceva simplu şi de efect:
  • Essenza Fleur mizează mai mult pe creativitate şi estetic. Potrivite mai mult persoanelor de sex feminin, prosoapele lor de plajă vin în culori vii şi modele florale, gata să te însoţească în mica ta aventură la plajă. Recomandarea noastră este acest model floral, pe albastru închis, din bumbac velur, cu dimensiunile generale de 100x180 cm şi densitatea de 380 gr/m2.
  • Prosoapele Tommy Hilfiger mizează pe simplitate, dungi bine definite şi un material de o înaltă calitate. De exemplu, acest model Dessie de 100x180 cm este un mix de dungi albe şi albastru navy, cu o densitate a materialului de 430 g/m2. Fabricat din bumbac 100% cu textură de catifea jacguard, cu sigla brandului brodată pe lateral, modelul este potrivit atât bărbaţilor, cât şi femeilor.
  • Pip Studio merge mai mult pe oriental, aşa că, dacă îţi place acest stil, iată un model care sigur îţi va plăcea. Prosopul de plajă Star Stripe are dimensiunile de 100x180 cm, densitatea de 400 gr/m2 şi este fabricat din bumbac velur.
  • S’Oliver merge şi el pe simplitate. Aşadar, cum ţi se pare acest model Navy Stripes, din bumbac, cu dimensiunile de 70x180 cm şi densitatea de 530 gr/m2?

După cum vezi, cu siguranţă pe Sensodays.ro îţi găseşti prosopul de plajă cu care pleci în vacanţă anul ăsta!

Calitatea, diversitatea şi originalitatea au fost mereu principiile Sensodays.ro, valori împărtăşite şi de cele peste 100 de branduri internaţionale prezente astăzi pe site. În peste 100.000 de case din România se află cel puţin un produs Sensodays, aşa că intră astăzi pe site şi vezi ce ai putea alege din multitudinea de oferte şi produse care mai de care mai atrăgătoare.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.