De la 40 începe viaţa responsabilă! Este mesajul lansat la Raliul Braşovului de trei nume de succes: o companie de top, un pilot renumit şi o maşină de competiţie

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La 40 de ani, NU se manifestă doar aşa-numita „criză de la 40”! Este ceea ce trei nume de succes încearcă să demonstreze publicului din România.

Prin virajele perfecte, prin spectacolul oferit publicului prezent la Raliul Braşovului, cu un Porsche 911 GT3 ce a debutat în Campionatul Naţional de Raliuri, şi viteza atinsă la volanul acestei maşini, Alexandru Piţigoi a demonstrat că vârsta de mijloc presupune împlinirea şi determinarea de a trăi pe deplin şi cu mai multă responsabilitate. Aşa cum o demonstrează toţi piloţii profesionişti sau companiile curajoase, care riscă, inovează constant şi astfel câştigă. Piloţii ştiu să facă diferenţa între traseul de raliu şi condusul unei maşini pe străzi publice, fiind printre cei mai disciplinaţi şoferi din trafic. Sunt sportivi responsabili pentru care volanul nu reprezintă o nebunie pasională, cum s-ar putea interpreta din public, ci o trăire controlată de regulile acestui sport. Acelaşi spirit disciplinat, performant şi responsabil caracterizează şi grupul WIRQUIN. Compania mizează şi pe forţa de reinventare personală a unui sportiv de top.   

Alexandru Piţigoi a revenit în faţa publicului după 7 ani şi a părut mai motivat ca niciodată să îşi pună la bătaie toate abilităţile pentru a obţine performanţă. Cunoscut şi ca Dodo, Alexandru Piţigoi este considerat unul dintre cei mai buni piloţi ai României. El a concurat timp de 10 ani in Campionatul National de Raliuri şi a câştigat titluri importante precum cel de campion la Ford Ka Cupa, vicecampion în grupa A 2.0 sau vicecampion naţional al Grupei H, a turismelor modificate. Spiritul său de aventură a luat şi un alt traseu, spre Africa, acolo unde s-a apropiat mai mult de latura spirituală a vieţii vreme de câţiva ani. Revenit cu forţe proaspete, Alexandru Piţigoi a demonstrat publicului că nu există oprelişti atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat şi că acesta nu este un simplu clişeu!

WIRQUIN România, parte a WIRQUIN Group, producător de echipamente sanitare inovatoare, de renume internaţional, s-a asociat curselor de motorsport la Raliul Braşovului, desfăşurat între 30 martie-1 aprilie, şi imaginii celebrului pilot Alexandru Piţigoi. Asocierea are la bază valorile comune împărtăşite (dorinţa de inovaţie, apelul la tehnologie de cea mai înaltă clasă, profesionalismul recunoscut, succesul atins prin curaj) şi vine să reamintească publicului că performanţa înaltă înseamnă maturitate.

Momentul parteneriatului nu este deloc unul întâmplător. 2017 este anul în care renumitul producător de articole sanitare aniversează 40 de ani de existenţă, ani marcaţi de lidearship, curaj, creativitate şi de dorinţa continuă de autodepăşire. 2017 reprezintă şi momentul în care pilotul Alexandru Piţigoi revine în forţă în competiţii. Şi asta nu cu mult înainte ca el să împlinească vârsta de 40 de ani. Tot anul acesta, la Raliul Braşovului, modelul Porsche 911 GT3 debutează în Campionatul Naţional de Raliuri. Trei nume de succes şi-au unit, astfel, forţele pentru a reaminti că adrenalina este recomandată la orice vârstă, doar că la 40 de ani este asumată în limitele siguranţei depline. 

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.