Atunci cand imbraci o haina confectionata din blana naturala, te simti puternica, frumoasa si eleganta. Nimeni si nimic nu-ti mai poate sta in cale, astfel ca tot ce-ti ramane de facut este sa te bucuri de privirile si admiratia celor din jur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ai grija insa ca un outfit nu este compus doar dintr-o tinuta si exista o linie subtire intre rafinament si vulgaritate. Alegerea nepotrivita a make-up-ului si a coafurii poate distruge o aparitie ce putea fi spectaculoasa.

Tipuri de machiaj pe care le poti purta cu haine de blana naturala:

Machiajul este a doua "haina" a unei femei, asa ca oricat de discret ar fi, el este demn de luat in seama. Cu toate astea, atunci cand porti haine de blana naturala trebuie sa tii cont de faptul ca aceste obiecte vestimentare sunt ele in sine extravagante, asa ca nu trebuie ”incarcate”. Alegerea unui machiaj nepotrivit poate distruge efectul elegant si rafinat pe care il impune blana naturala.

Iata cateva tipuri de machiaj care sa te ajute sa iti completezi perfect outfit-urile atunci cand porti blana naturala:

1. Machiaj natural si discret – un machiaj compus dintr-un BB cream, un rimel si un luciu de buze e suficient pentru a-ti completa outfitul de zi atunci cand porti haine de blana naturala. Produsele din blana naturala sunt impunatoare si nu au nevoie de ”ajutor” pentru a se face remarcate;

2. Machiaj in tonuri metalice (argintiu, auriu, cupru sau bronz) – machiajul ochilor cu farduri in tonuri metalice, cu o stralucire discreta, se numara printre cele mai fresh alegeri. Spre deosebire de machiajul mat, care presupune o abordare clasica, machiajul in tonuri metalice ofera un plus de luminozitate chipului si se potriveste perfect cu aerul glamour al tinutelor atunci cand porti haine de blana naturala.

Daca esti o fire mai indrazneata, poti iesi din tipare daca vei alege sa porti un astfel de machiaj in combinatie cu blana naturala. Un outfit indraznet trebuie purtat cu o atitudine pe masura!;

3. Machiaj in nuante de bej sau nude – este un machiaj clasic, pe care-l poti realiza cu usurinta si care iti va oferi un aer sofisticat. Acest tip de machiaj va lasa spatiu hainei tale confectionate din blana naturala, astfel incat sa straluceasca in voie, accentuandu-i rafinamentul si eleganta. Un machiaj in tonuri neutre nu va capta atentia, ci va oferi un plus de rafinament tinutei tale, fara a o incarca;

4. Machiaj cat eye - este un machiaj simplu, clasic, ce te va ajuta nu doar sa arati fabulos, ci si sa ai grija de blana ta naturala. Un astfel de machiaj iti va pune in valoare frumusetea naturala a ochilor si va da un plus de eleganta outfit-ului tau;

5. Machiaj smokey eyes - la fel ca celebra little black dress, un machiaj tip smokey eyes va fi alegerea perfecta pentru a completa outfitul rafinat si elegant compus cu ajutorul unei haine de blana naturala. O rochie simpla si o coafura lejera sunt tot ce mai ai nevoie pentru a-ti asigura o aparitie de neuitat la petreceri.

Acum ca stii ce machiaj poti purta, intra pe site-ul CarolinaDesign.ro si alege-ti haina de blana naturala potrivita. Ai incredere in tine si in frumusetea ta si pune-ti in valoare atuurile cu ajutorul produselor din blana naturala.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.