Cadourile corporate reprezinta o modalitate eficienta de a consolida relatiile dintre angajati sau dintre companii partenere si de a atrage noi clienti. Insa, atunci cand trebuie sa alegi un cadou corporate s-ar putea sa intri in pana de inspiratie, din cauza diverselor conditii pe care acesta trebuie sa le respecte. Astfel, cadoul corporate trebuie sa fie nici prea personal, nici prea comun; sa fie practic, fara a fi simplist si sa ofere un element supriza celui care il primeste.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daca iti doresti sa oferi cadouri corporate perfecte, GadgetWorld iti ofera cateva sugestii care te vor ajuta sa faci impresie buna.

Daca ai nevoie de un cadou corporate inedit, haios si practic, iti propunem sa alegi cana ce amesteca singura continutul. Aceasta functioneaza prin apasarea simpla a unui buton, iar ceaiul, cafeaua sau orice alta bautura vor fi gata de servire. Cana este prevazuta cu un capac, care permite transportarea sigura, fara varsarea lichidelor.

 

Daca te gandesti la un gadget in miniatura cu multiple functii, iti recomandam boxa portabila bluetooth breloc. Aceasta poate fi folosita impreuna cu orice alt dispozitiv cu bluetooth si, in ciuda dimensiunilor reduse, reuseste sa redea un sunet de calitate. Acest gadget are cateva functii suplimentare surprinzatoare: poate fi folosit ca buton de declansare pentru a realiza fotografii "selfie" si are o optiune extrem de utila anti-lost. In plus, acest gadget este disponibil in 5 culori, pentru ca tu sa ai posibilitatea sa o alegi pe cea potrivita in functie de destinatarul cadoului corporate.

O alta optiune de cadou corporate este priza inteligenta cu 8 porturi USB. Aceasta este potrivita pentru pasionatii de gadgeturi si tehnologie, oferindu-le posibilitatea de a incarca mai multe gadgeturi in acelasi timp. Cele 8 porturi USB au valori diferite in mAh, care pot fi folosite in functie de valoarea potrivita pentru fiecare dispozitiv. De asemenea, priza este dotata cu un display care afiseaza dispozitivele in curs de incarcare si valorile mAh.

 

Pentru persoanele extrem de ocupate, care folosesc multiple dispozitive electronice si nu au timp pentru a le incarca, GadgetWorld iti recomanda bateria externa solara 12000 mAh. Bateria externa are doua porturi de incarcare USB, unul de 1A si celalalt de 2A, astfel incat poate fi folosita pentru a incarca orice  dispozitiv electronic: telefon, tableta, mp3 player, etc. De asemenea, acest cadou corporate poate fi incarcat si solar.

 

O alta varianta de cadou corporate special este microUSB 3.0 OTG de 32 GB pentru extra memorie. Acest cadou este extrem de util pentru pasionatii de gadgeturi care vor sa descarce datele din telefonul smart in laptopul personal, si invers. Cu ajutorul acestui cadou nu vor mai exista probleme de supra-incarcare a memoriei din telefon.  Totodata, acest gadget este rezistent la apa si la socuri si te va ajuta sa transferi datele din telefon cu pana la 140MB/s. Acest cadou corporate este pe cat de mic, pe atat de practic. 

 

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.