Metodele de plata online au evoluat constat in ultimii ani, avand ca scop facilitarea efectuarii lor si accesibilitatea lor pentru oricine, prin mijloace cat mai diferite. Pe langa traditionalele plati cu carduri bancare, Paypal sau alte servicii de transfer monetar, una din optiunile care devin tot mai populare este plata cu telefonul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai exact, creditul de pe telefonul tau devine contul tau personal din care poti extrage suma dorita pentru a plati pentru un anumit serviciu. De asemenea, poti reincarca direct creditul altcuiva ca forma de plata.

Ce te faci atunci cand nu mai ai credit pe cartela ta Vodafone, dar vrei sa folosesti totusi creditul telefonului pentru o plata? Ei bine, nu este complicat deloc, pentru ca poti efectua oricand o reincarcare cartela Vodafone cu ajutorul site-ului Incarca.ro.

Pe langa beneficiile aduse de fiecare oferta speciala in parte, ai optiunea sa reincarci cu ce suma ai tu nevoie, de la 1 la 100 de euro. Iata care sunt principalele pachete propuse la reincarcare cartela Vodafone:

  • 6 euro + TVA (valabilitate 30 de zile);

  • 7 euro + TVA (valabilitate 60 de zile);

  • 11 euro + TVA (valabilitate 90 de zile);

  • alta valoare (1-100 de euro).

Sa folosesti creditul telefonului tau ca portofel electronic este o optiune preferata de tot mai multa lume, pentru ca nu mai esti nevoit sa oferi detaliile tale bancare in locuri unde nu ai siguranta ca datele tale sunt 100% protejate.

Pe site-ul Incarca.ro ai, insa, aceasta siguranta, pentru ca toate datele de identificare personala sunt criptate si stocate exclusiv pentru confirmarea platii si pentru trimiterea posibilelor informatii ulterior necesare, legate de plata propriu-zisa sau de serviciile de reincarcare cartela Vodafone.

Poti sa incarci cartela altcuiva drept cadou!

Te simti generos sau iti pasa de persoana careia vrei sa ii oferi o reincarcare cartela Vodafone si stii ca ii este greu sa isi reincarce creditul de pe telefon? Prin site-ul Incarca.ro poti ajuta un prieten sau poti face o mica surpriza unei persoane dragi, scapandu-l de problemele legate de creditul pe telefon.

De asemenea, in cazul in care prietenul sau prietena ta cea mai buna nu are pentru moment posibilitatea de a-si adauga credit, de ce sa n-o faci chiar tu? Se spune ca prietenul la nevoie se cunoaste, iar un prieten cu adevarat bun cu siguranta ar face la fel pentru tine.

Asadar, o reincarcare cartela Vodafone nu mai este doar o simpla metoda de a recapata optiunea de a efectua apeluri, a trimite mesaje si a te conecta la Internet de pe telefon, ci poate deveni un cadou deosebit de important pentru cei dragi sau o modalitate de a plati diferite servicii.

De acum incolo, cand vei avea nevoie sa efectuezi o reincarcare cartela Vodafone in timpul cel mai scurt posibil, vei sti ca tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul Incarca.ro.

Profita si tu de usurinta cu care poti adauga credit pe telefon cu ajutorul acestei unelte online si vei vedea ca reincarcarea nu va mai fi niciodata o povara. Reincarca-ti cartela tie sau prietenilor si familiei si foloseste creditul cum crezi tu de cuviinta!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.